Hjem » Uncategorized » Knall fin avsluttning på sesongen! Endelig klaffet det for oss:)

Knall fin avsluttning på sesongen! Endelig klaffet det for oss:)

Idag dro vi til Askim for å gå stevne igjen. Det begynner å nærme seg slutten på utestevner så jeg håpet veldig at dette var dagen hvor vi skulle få opprykket, men tenkte ikke noe særlig på det for da blir jeg nemlig nervøs.

Det var skikkelig kaldt her og blåste noe forferdelig. Hadde på meg 3 jakker og enda frøys jeg. Huff, høsten er virkelig her 😦

Jeg hadde start nr 1 og alt lovet bra. Kip var i kjempe humør og banen var fin. Måtte ta en neseprøve på morgenen når vi kom fram og den var toppers! Så var det å vente til 1230-1300 før det var vår tur.

Begynte bra med fellesdekken, men her må jeg jobbe mye med oppsittet framover ja! Fortsatte i vårt gode fvf driv og hanket inn enda en 9,5! Fy søren så morro å få det igjen. Både jeg og Kip var skikkelig i slaget idag og jobbet utrolig godt sammen. Det blåste noe vanvittig og jeg var skikkelig spent på hvordan det ville gå med neseprøven ja!

På fvf gikk vi helt oppi ringtauet og akkurat da blåste ringtauet skikkelig, men Kip viket ikke med blikket! Han var virkelig på nett på denne øvelsen idag, og vi var en av de med høyest poengsum her.

Øvelse Karakter Kommentar
Fellesdekk 10 Lå litt urolig med hodet, men det var det eneste. Må trene mye på oppsittet, for den var dårlig.
Fri ved fot 9,5 Kjempe herlig følelse, trur de trakk for en skeiv sitt.
Sitt under marsj 9 Safer med litt kroppspråk her.
Innkalling med stå og dekk 10 Suuper!
Ruta 7 Hadde egentlig gjort meg klar også kom dommerne bort å skulle forklare noe. Da var jo fokuset til Kip borte og jeg sleit litt med å få han til å fokusere på nytt. Fikk lagt han litt utafor bak, og han løftet seg litt. Ellers var slutten kjempe fin.
Apportering over hinder 9 Trakk nok litt for opptaket og for at han ikke ville slippe. Aldri hatt problemer med det før, så bekymrer meg ikkeJ
Metall apport 8  Grei avsluttning, tenkte hele tiden; ikke se på han, ikke se på han. Bra innsitt hadde han hvertfall!
Neseprøve 7,5 Blåste skikkelig kraftig her under denne øvelsen og jeg var såå spent. Han tok riktig så å si med en gang, og jeg slang på en ekstra kommando på vei inn for den hang veldig løst i munnen. Her også veldig bra innsitt!
Avstand 10 YES!
Helhet 10 Fikk kjempe mange koselige kommentarer fra både dommer og dommer elev. Moro J
Sum: 286,5 Opprykket er i boks og elite neste!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg er bare super fornøyd med dagen og hadde overhodet ikke forventet et sånt resultat! Nå tar vi en lenger pause fra lp siden jeg har eksamen, også kjenner jeg for en pause nå. Vi starter i elite neste gang, men det blir nok ikke før til utesesongen. Kanskje før hvis tiden er inne. Øvelsene har vi jo på plass allerede.

Bilde av de tre beste i klassen:

Reklame

9 tanker om “Knall fin avsluttning på sesongen! Endelig klaffet det for oss:)

  1. Litt sent ute, men gratulerer såååå mye, mye med opprykket!! Det var virkelig på tide!! hehe.. Er ingen tvil om at det var velfortjent ihvertfall!! HURRA! Nå kan dere ta litt lp-fri med god samvittighet 🙂

    Klemmer fra oss

    • tusen takk! Det var veldig morro å få opprykket! Tenkte jeg skulle lage en oppsummering om stevneåret vårt også etterhvert. Det er ganske kjedelig å ha fri egentlig, tar meg selv i å tenke på hvordan jeg skal trene visse øvelser og hvordan jeg vil de skal se ut noen genger:p hehe men har ikke så mye tid til overs akkurat nå, men de har fått tur hver dag da:)

  2. Gratulerer så mye igjen med opprykk! Fy søren så bra karakterer dere fikk også 😀 Da er det ekstra kjekt med opprykk! Gleder oss til å se dere i eliteringen 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s