Hjem » Uncategorized » Topp på samling!

Topp på samling!

Litt seint innlegg, men vi driver å flytter så alle kveldene går til det. Flytter kun 3 min unna, men ned i sentrum. Der har vi brygger hus og låve + et mål med plen bak låven. Så bikkjene får egen kennel og sted å trene inne om vinteren:) Også er jeg i tillegg blitt syk så Kip har hatt treningsfri denne uka, et tips som vi fikk på samlinga var nemlig å ta litt oftere fri for hundenes del. Og nå passet det jo egentlig bra. Kip har trent litt felt utpå det nyslåtte jordet.

Stedet hvor vi sov på samlingen var virkelig noe for seg, og folka var kjempe koselige! Ikke minst var treningen bra og vi fikk hjelp til det vi sleit aller mest med. Nemlig neseprøven og avsluttningene på alle apport øvelsene. Her slipper han apportene før han kommer til meg, men Jannicke kom med en kjempe smart løsning. Kip må få jobbe mer selv i både disse og med neseprøven og jeg må slutte å se på han når han kommer inne. Spurte om sammensettningen av apport dirigerings øvelsen også, og da foreslo Jannicke at vi skulle teste å se hvordan den var. Jaggu klarer ikke Kip den med glans! Ser da ut som det vi driver med har en mening alikevel:D

Det var satt opp to ringer til oss, en konkurranse ring og en trenings ring med hjelp. Gruppa mi var i treningsringen først begge dager og i konk. ringen etter lunsj. Vi var på samme sted som sist jeg var i Tønsberg og trente og det er kjempe fint der. Heldige med været var vi også, og på søndag var det strålende sol!

Lørdag i konk. ringen gikk veldig bra og Kip funket kjempe bra. Kan jo si at vi har fått felles trening for lang tid framover! Hadde felles 4 ganger i helga, og Kip satt og lå kjempe bra 😀 Untatt siste gangen på søndag, men det er nok fordi han var sliten etter helga. jeg fikk beskjed om at jeg hadde lagt ned et veldig godt arbeid i de grunnleggende tingene og det var morro å høre:)

På søndag var Svein i treningsringen sammen med oss, og han så på fvf vår. Fikk gode tilbakemeldinger og tips på helomvendingene. I konk. ringen denne dagen var både jeg og Kip slitne så vi tok bare en kort fvf og reing innk. Fvf var ikke så bra da pga. at vi var veldig slinte, men det gikk jo greit.

Alt i alt en konge helg som det absolutt burde vært fler av! Vi skulle nesten hatt våre egne samlinger;) Mange gode tilbake meldinger fikk vi også, noe jeg skal ta med meg videre og jobbe enda hardere for å nå toppen 😉 Bilder ligger i galleriet, og på tirsdag blir det nok litt trening igjen.

Reklame

3 tanker om “Topp på samling!

  1. Det høres ut som dere har hatt en fin samlig 😀 Kjekt å få litt ny motivasjon og tips 🙂

    Nå har det kommet nye datoer for kenneltreff. Vet du om dere kommer? 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s