Hjem » Uncategorized » Spor

Spor

På fredag gikk jeg bort på fotballbanene som ligger et par minutter hjemmefra. Den ene banen blir ikke brukt like mye også er det en fin grusbane som ikke brukes om sommeren. Problemet med grusbanen var bare det at det ikke var noe grus lenger. Etter flommen så er det kun gjørme på den banen og det var veldig bløtt på den banen jeg la sporene. Valgte å gå den andre veien hjem igjen så jeg slapp å bli enda våtere på beina. Utpå banen gikk det fint an å gå, men man kunne se at det hadde lagt seg mye gjørme imellom gresset. Gutta fikk 3 spor hver seg og de gikk bedre og bedre. Dette er ikke noe jeg har drevet særlig med før, men det er tida for å teste nye ting og ikke kun drive med det samme. Det blir fort kjedelig og man går inn i et spor. Mer om det kommer i et eget innlegg snart.

Sporene var ikke lenger enn 5-10 meter, men jeg tenker at man må begynne et sted. Tok med sporflagg så jeg kunne holde styr på start og slutt. Aike fikk et par spor i fjor så han hadde gjort det før, men syns ikke det gikk så bra ifjor. I tillegg hoppet han over mange av godbitene i sporet. I år derimot gikk det bedre. Han var utenfor sporet et par ganger første gangen, men kom seg veldig på det siste. Og han hoppet over godbitene kun et par ganger så her var det fremskritt siden ifjor. Morro! 🙂 Det blir jo ikke bedre om man ikke trener. Skal prøve å få trent litt mer spor med disse gutta mine. Artig for både meg og de å gjøre noe annet.

Kip var det litt verre med. Han har aldri gått gress spor før. Kun slepespor i skauen som han syns var kjempe morro. Han vimset litt i starten og hoppet over noen godbiter, men på siste så holdt han omtrent retningen hele veien og tok med alle godbitene. Trur han syns det var ålreit jeg. 🙂 Etter de hadde gått spor ble det en liten lå økt på begge to. Litt fvf, innkalling, innsitt terping på Aike fra ulike vinkler, Z momentene på Kip + litt triks. Syns det gikk ganske så bra. 🙂

På vei hjem gikk vi forbi tennisbanen. Har funnet et par baller her før, men håper stadig at det ligger igjen noen. Denne gangen hadde jeg flaks for det lå 4 stk på den ene fotballbanen. Denne var stengt så jeg ville ikke begynne å tråkke utpå der. Sendte heller Kip så han fikk litt dirigerings trening utenom det vanlige. Tok det på strak arm og fant faktisk en til som jeg ikke så. Gikk hjem med 5 nye (3 litt mer brukte, men en tennisball er en tennisball) baller til gutta store fornøyelse og litt min. 😉

Gikk en tur etter jobb på torsdag og fikk sett litt av ødeleggelsene til flommen. Her kommer et par bilder siden jeg ikke har noe annet.
image

Litt av veien har sklidd ut.
image

Det var et stykke ned mot bekken.
image

Blir nok ikke mye gress å ta av fra dette jordet. Alt ligger helt nede pga vannet.

Reklame

2 tanker om “Spor

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s