Hjem » Uncategorized » Trening med Elisabeth

Trening med Elisabeth

Igår startet vi dagen med en lang tur sammen med Helen og japaner tispa Zima. Du kan jo tru Solo koste seg når det nærmet seg slutten på løpetid. Han flørtet mye og løp ved siden av henne hele turen. Ekstra morro var det nå frøkna fikk ras, da gikk det fort i svingene. Solo fikk hvertfall trimmet seg ja. Kip løp i sin egen lille verden med sin aller beste venn; nemlig pinnen. Den blir byttet ut noen ganger i løpet av turen, men han er like glad i de alle sammen.

Seinere på kvelden skulle vi møte Elisabeth og Guess for litt trening. Det blei ikke den lengste treninga vi har hatt sammen for det blåste så mye!

Kjørte en hel fvf og der fant vi ut at jeg må gå mye bedre på sakte marsj, eller så blir han lav i rumpa. Prøvde det og da gikk han flott! Litt klening i starten og noen høye frambeins løft, men det roet seg ned når vi hadde fått gått litt. Spring marsjen var veldig fin!

Første sitten på avstand var ikke bra, måtte ha en dobbel kommando. Men andre forsøket var kjempe bra! Flotte raske, presise momenter. Sendte hundene på skrå inn i ruta og det gikk veldig bra. La ut en markør også og ingen av de enset den. Nå var det ganske høyt gress, men de løp bare over den. Kip hadde super fart ut i ruta!

Sitt under marsj er så som så.. Han setter seg ja, men den er ikke rask nok. Her må jeg finne en løsning! Innkalling med stå er tilbake og igår var den bra. Neseprøven blei litt rotete med noe smaking først, men så gikk det mye bedre på 2 førsøk.

Nå skal vi ut å gå tur med Helen igjen. Håper vi ikke treffer på noe regn for det er veldig grått ute! Skal nok få til litt trening i hagen ikveld også.

Fikk ikke tatt så mye bilder, men her kommer noen av Elisabeth og Guess:

Reklame

2 tanker om “Trening med Elisabeth

  1. Så kuuule «gal-BC-bilder»! 🙂 Likte spesielt det nederste! Ble inspirert til å finne frem speilrefleksen og ta med Timmy ut selv jeg nå!

  2. Jeg skal faktisk på instruktørmøte på Ekeberg på onsdag kl 21, jeg 😉 og tenkte gå på Ekeberg å lufte først. Når skal du dit? Trene med noen elr?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s