Hjem » Uncategorized » Morsom trening!

Morsom trening!

Ikveld fant jeg ut at vi skulle gå ut i hagen for å trene litt. Kip hadde ligget noen timer i bur siden vi hadde vært i konfirmasjon. Han var mer enn klar og hadde nok energi for flere bikkjer. Nå skulle vi ha det gøy! Startet med sitt under marsj, den må gjøres mer morsom har jeg funnet ut og selv om det går litt ut over fvf så får det være sånn litt. Jada, det funket veldig bra og gutten deiser ned i sitt. Prøver et par ganger til og jeg blei veldig fornøyd. ;o)

Satte opp en rute og gjorde klar til en apport dirigering også. Det måtte planlegges litt for å unngå tre, hekk osv. Jeg la en knall rød kongfrisbee som markør foran ruta, men Kip så ikke på den en gang. Full fart ut! Tok en repetisjon og nå hadde jeg flyttet den lille rød enda nærmere, og det gikk enda bedre. Så tok vi innkalling fra ruta og den var super så det holdt med et forsøk.

Neste øvelse ut var apport dirigering. Denne er det en stund siden vi trente på. Litt startvansker, men så gikk det bedre. 3 og siste forsøk var veldig bra, men nå var det litt kluss på opptaket igjen. Så da blei det litt opptaks trening. Innsitter blei det litt av før vi gikk over på fvf. Det blei ikke mye av det idag, men la heller vekt på at det skulle være morsomt og ikke helt vanlig. Derfor blei det litt fort marsj med venstre/høyre holdt og samme på sakte springmarsj. Dette syns Kip var festlig og han hadde noen flotte vendinger!

 Nest siste øvelse var avstand og idag satte han seg opp på første forsøk! Den har som sagt vært litt borte nå og da, men idag satt den. Så terpet vi litt på bak sitt og bak stå. Til slutt var det neseprøven som sto for tur. La ut 9-10 pinner på rekke og han søkte fint. Tok sin pinne uten å nøle og kom inn. Måtte bare ta en til og denne var enda bedre. Søkte over nesten alle før han fant sin nest ytterst og kom inn til min store glede. Ingen smaking og ingen nøling!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s