Hjem » Uncategorized » En kald dag

En kald dag

Idag har det frysi på igjen, og bakken er stein hard. Kjekt med tanke på turene vi har på jordene for det er bare jord, så nå blir verken jeg eller bikkjene fulle av søle. Men det er veldig veldig vondt å sparke tåa i en liten skarp jordkant. Særlig når skoene er av typen Muckboots og er som kjent veldig myke.

 Reiste avgårde til Hokksund for å trene i dag. Der var det mange biler, men lite folk. Jeg begynte å leike masse med Kip, og fikk varmet opp skikkelig og hatt det kjempe gøy. Det er vanskelig å trene fvf aleine for tiden så det blei mest vendinger som det blei lagt mest vekt på. Trente en god del på ruta idag også, og det hjelper virkelig på med denne metoden. Den første økta hadde ikke mange øvelsene, men vi holdt på en god stund før vi tok pause.

Deretter skulle vi trene stå under marsj, men der har det skjedd noe. Den fantes ikke i hukommelsen idag. Sitt derimot det kunne han ja.. Så gikk litt tilbake her å kjørte bare stå momentet foran meg gående.. Den kommer nok tilbake, men den var jo så bra. Synd, men sånn er det jo. Vi må jo ha noe å trene og fundere på også ;o)

Solo fikk seg to korte økter idag. Vi trente på det samme som igår, bare med litt sitt og bli trening også.

Skal kanskje hente en annen linse til kameraet til Thomas i helga så da blir det forhåpentligvis nye bilder så fort som mulig.

Imorgen kommer Elisabeth og da skal det filmes! Så lenge været tilater det selvsagt, men det skal være med i sekken likevel.

Legg igjen en kommentar