Hjem » Uncategorized » Bomtur!

Bomtur!

Igår dro jeg og Thomas til Kongsberg for å trene med alle bikkjene. Men det første som møtte oss når vi kom frem på treningsplassen var IS! Bare holka, så det bar rett og slett umulig å trene der. Derfor satte vi kursen hjemover igjen og endte opp i Hokksund. Der var det helt bart, men desverre hadde vi ikke med nøkler til klubbhuset så vi fikk bare slått på 2 av lysa.

Jobbet mye med ruta igår, og trener den nå på min egen måte, men har blandet den «gamle» måten med den nye på en slags måte. Det ser ut til å funke mye mer enn bare Kristins versjon og den gamle ball versjonen. Så nå er håpet å få en hund som kan  ruta helt og holdent mens farta er knall. Og det skal vi jo selvklart få til ;o) Problemløsing er gøy!

Thomas hjalp meg på fvf idag, og det gikk veldig bra! Den er enda litt rusten etter ferien, men med mer trening kommer den. Jeg har trent fvf litt for mmye aleine siden jeg kom hjem og har lagt til noen uvaner, og går ikke sånn som jeg skal/må gjøre. Så her må jeg skjerpe meg.

Apport dirigeringa gikk helt supert idag. Begynte med venstre og han løp ut med en gang i en fin bue. Tok høyre neste gang og han begynte flott, men så nølte han litt men fortsatte likevel ut. Man kunne se at han tenkte i det lille sekundet han nølte, men så skjønte han nok hva han skulle likvel og gjennomførte med glans. Denne begynner å komme skikkelig nå, og det er en morsom øvelse.

Avstanden var litt rusten igjen idag, så måtte bare jobbe med den enkelt. Den kommer seg nok kjapt igjen, men det er litt for lenge siden vi har trent på den.

Kip fikk trene på fler øvelser enn dette, men disse var de jeg ville skrive om.

Solo fikk trene på fvf, dekk, fra sitt opp i stå, og innsitt. Solo er veldig klar for å trene om dagen, og da går det veldig bra. Han begynner å sette seg på plass selv og ser nesten litt ut som Mikke Mus når han kikker opp på meg. Dekken begynner å komme også nå, den har vært litt treg når jeg har brukt godbit, men nå ser det ut til å hjelpe.

I morgen skal vi trene i Hokksund igjen og på fredag kommer Elisabeth. Så vi skal nok få trent nok denne uka ;o)

Reklame

En tanke om “Bomtur!

  1. Dere har litt mer vinter der oppe på «landet! enn her i oslo;) Vi er heldigvis ikke plaget av treningsplasser med holke enda! Men det kommer vel snart!

    Dere er så flinke til å trene altså! Så gøy! Blir spennende å møte dere i ringen til våren:)

    Jeg også skal opp på Hellerud på Søndag, så da kan det hende vi ses, hvis du skal dit også!

    Si fra en helg du kan trene i nærmeste fremtid da!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s