Hjem » Uncategorized » Snart klare for kurs!

Snart klare for kurs!

Vi har vært å gjeta, trur det var på onsdag.. :p Det gikk veldig bra, og Kip fungerte råbra på alle 3 øktene. Dette er første gang han ikke trengte å løpe fra seg på økt 1. Vi klarte til og med og få sauen ut fra kve, mellom alt det høye grasset og ut på «sletta».

Har kanskje finni ut (selv faktisk!!) hvorfor Kip ikke legger seg på første kommando nå. Noen ganger sier jeg det mens han fortsatt løper der ute, og ikke når han vinkler inn bak sauen. Det virker som han da ikke hører og legger seg ikke før neste kommando. Dette er jo bare en teori, men det ser sånn ut syns jeg. En annen ting jeg ogsp har funnet ut er at Kip ikke går sakte og rolig bak sauen etter han har liggi og så fått «gå inn» kommandoen. Får jeg lagt han for seint, går han kjempe rolig å fint bak. For nærme sauen enda, men det håper jeg vi får fiksa på kurset denna uka. Derfor trur jeg at jeg bare skal la han gå innimellom og så legge på ordet «rolig» når han gjør det selv ;o)

Idag fikk vi endelig tid til en ordentlig lp økt. Reiste ned til sentrum og pakket ut, og satte opp en skikkelig bane på fotballbanen. Folkene som hadde sommer avsluttning der lurte nok på hva jeg dreiv med.. hehe

Kip fungerte kjempe bra og var skikkelig på nett! Litt klening på fvf, men ikke noe mer enn det. Alt annet var også bra, men han trenger mer trening på apport dirrigering. Så vi må legge litt mer vekt på innlæringen der, dette er en øvelse vi skal ta det skikkelig med ro med, siden dette er en av de som flest sliter med.

I morra reiser jeg til Stryn på gjeterkurs hos Egil Syversbråthen. Vi var der ifjor også, og fikk utrolig mye ut av det. Det  blir spennende å se om vi kan prøve oss på gjeterprøven som er til fredagen. Desverre blir det ingen oppdatering siden jeg ikke har noe pc og ta med. Men det blir full oppdatering når jeg er kommet hjem!!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s