Hjem » Uncategorized » Tilbake fra travle dager

Tilbake fra travle dager

I det siste har jeg hatt en del å gjøre, og da har blogg lysten var på bunn. Men nå er vi tilbake!;o)

Siden sist har vi vært på gjeterkurs en uke i Stryn, det gikk kjempefint og vi fikk mye hjelp. Prøvde oss på prøven, men jeg gjorde noen førerfeil som førte til at Kip ikke skjønte hva jeg ville. Han ville, men var usikker så jeg brøyt og gikk litt lenger ned. Der gikk Kip en KANON utgang!!! Vi ga oss på den, men dommeren ville at vi skulle fortsette siden inndrivingen gikk så fint, men jeg hadde blitt enig med Egil at jeg bare skulle ta en ny utsending. Vi fikk også skryt for kryssdrivinga, vi begynte med det denne uka og Egil trudde vi hadde gjort dette før, men det hadde vi jo ikke. Morro at Kip får til noe her også:o)

Solo blei også stilt ut for første gang siden ifjor høst, på spesial utstillinga i Sandefjord. Kan jo begynne med å si at her ser man mye rare folk.. Jeg var skikkelig spent på åssen dagen skulle gå, som støtte var fetteren min på 11-12 år med, og Solo var blitt fiffet opp av min super snille oppdretter.

VI skulle inn først i junior klassen. Solo gikk så utrolig flott og funka helt sinnsykt bra i ringen! På bordet sank han sammen for dommeren, men han sto like fint og dro ikke til seg noe. Vi fikk bare flat rød sløyfe, men jeg blei kjempe kjempe glad!! Han røk nok ut pga at han hadde litt for runde øyne.. Kritikken:

Eyes a little too round. noen rare bokstaver og ang. in expr. exc pigment, g. head … g.topline.moving freely.in g. ccnd

Hvorfor kan ikke dissa skriverne skrive ord så vi vanelige folk også kan skjønne hva som står der??!!

Det har ikke blitt så mye lp i det siste, men vi har da fått trent noe. Ser at Kip trenger med regelmessig trening for at ting skal funke skikkelig, men han gjør sitt beste. Og mer kan man ikke forlange når det er eieren som må ta seg av treningsopplegget.

Idag har vi vært i Hokksund og trent med 4 andre. Der fikk jeg frem den tunge, slappe fri ved foten vi har hatt på stevne. Dette var på økt nr 2 av både fvf og de andre øvelsene. Jeg syns jeg fikk han til veldig, og han gikk veldig mye bedre etterhvert. Dermed er ikke den dårlige fvf tilstede under stevne pga settinga, men pga at han blokker og ikke vil. Flott at jeg endelig fikk fram denne, så vi får trent på den også.

I morra blir det også trening, men så blir det stille i en uke. Da reiser jeg til syden, og de søte hundene mine skal være hjemme. Etter det blir det full trening, for da skal Solo stilles på NKK Drammen og Kip skal forhåpentligvis meldes på til stevne i sep.

Reklame

2 tanker om “Tilbake fra travle dager

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s