Hjem » Uncategorized » Vi er i gang!

Vi er i gang!

Idag var det sesong start for oss i lp ringen. Vi er tilbake etter 11 mnd uten konkurranse og det gikk ikke så aller værst. Jeg var litt nervøs inni ringen, men klarte å gjøre jobben min for det. Det var et stille og rolig stevne med 20 påmeldte totalt. Flott sand/grus underlag og helt flatt. Et fint stevne å starte på etter så lang tid. Det var morro å komme tilbake og jeg fikk ny motivasjon til å trene videre. Det blir nok noen flere stevner enn jeg hadde planlagt. Både jeg og Kip trenger den settingen, men vi skal også få til flere slike treninger her hjemme.

 

Øvelser:

Kommentar:

Fellesdekk

 6,5.. Det startet med at jeg kommanderte feil når vi skulle legge de ned. Kip lå visst veeldig urolig og peip… Dette har han aldri gjort før så her har vi en jobb!

Fri ved fot

 8,5. Dette er vel det beste vi har fått på denne øvelsen. Jeg er super fornøyd! Han gikk veldig fint mesteparten av øvelsen, men hang litt en gang og datt ut noen ganger. Men vi har kommet lenger og det er så godt å se. Endelig funket denne øvelsen i konkurranse!

Sitt under marsj

 0. Her trudde Kip det skulle være stå virket det som. Nydelig stå, men det var denne sitten da.. Den har vært fin i det siste, men ikke idag.

Innkalling med stå og dekk

 9. Denne var veldig bra, men farten fra dekk og inn var dårlig. Han så litt nølende ut også når han kom.

Ruta

 10. Nydelig!

Hopp apport

 7. Denne kan jeg si at alltid er fin, men idag skjedde det noe. Jeg veit ikke hvorfor, men han hadde et veldig løst grep tilbake, dårlig fart og slapp den på siden min. Kip plukket den opp igjen og satte seg.

Metall apport

 9,5. Flott fart ut og opptak , men litt dårlig fart på siste del tilbake.

Neseprøve

 0.. Her brukte han laang tid, plukket visstnok riktig men blei usikker og søkte litt til. Da tok han feil pinne og kom tilbake med den. Synd, men han trenger tonnevis med mer selvtillit og stole på avgjørelsen sin her.

Avstand

 9,5. Kjempe bra, men sitter ikke helt opp på første sitten. Nydelig  fart på momentene og ikke noe fram/bakdriving overhodet som jeg kan se på filmen.

Helhet

 7,5 pga nullene vi pådro oss.

 

 

 

 

Sum: 213 poeng. 3 premie og 2 plass av 4 stykker. 

 

 

Nå skal jeg sette opp en skikkelig slagplan for treningene framover og melde på noen flere stevner.

Desverre blei ikke sangen jeg valgte godkjent denne gangen.. Så da blir det en stum film, men dere får hvertfall sett konkurransen.

 

 

Konklusjon: Jeg er som sagt veldg fornøyd. Begge jobber godt, men trenger mer stevne trening. Gøy at Kip holder hele programmet ut og enda har mer enn nok sprut på siste øvelse. Han reager helt umerket på min belønning etter øvelsene. Noe han overhodet ikke gjorde tidligere. Han liker seg også i ringen nå og har en fin attitude! Her har vi kommet så langt at jeg er faktisk litt imponert av oss 🙂

Reklame

7 tanker om “Vi er i gang!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s