Hjem » Uncategorized » Stevne i Mjøndalen

Stevne i Mjøndalen

Igår var det stevne på hjemmebane. Vi var nest sist ut og jeg var veldig spent på om Kip kom til å ha den samme gleden i ringen idag, som han hadde i Bø.

Fellesdekk: 10 

Fri ved foten:  7,5 –  Mye min egen skyld her.. Jeg gikk ikke som på trening og da datt Kip ut. Manglet litt konsentrasjon også. Noen steder var han med og på stegforflyttningene så gikk han kanon! Vi blei flyttet et poeng opp pga denne:)

Sitt under marsj: 8,5 – Jeg safet å snudde overkroppen mens jeg kommanderte. Dommerern sa han utførte momentet til en 10’r. Flott fvf etter sitten.

Inkalling fra dekk, med stå og dekk: 9 – Snur seg etter ballen på stå momentet, litt skjevt innsitt. Nå hadde han knall fart fra dekken å inn, dette har vi nemlig trent på så det var bra at det har hjulpet;)

Ruta: 0 – Dette er en sur 0. Han som kan denne så godt! Det var ikke  noe problem å finne den, men det lå en slags rød ting foran ruta som Kip trudde var noe. Jeg stoppet han pga jeg så at han ville stoppe, men når jeg sa «stå» la Kip seg. Og han reiste seg halvveis opp også, han var nok litt usikker. Rar innkalling fra ruta hadde han også.

Apport over hinder: 9 – Skevt innsitt. Hadde super fint opptak idag!

Metall apport: 8 – Noe dårlig fart inn og skjev innsitt

Neseprøve: 0 – Denne hoppet vi over igjen. Den må læres inn først.

Avstand: 5 – De hadde lagt avstanden på et dumt sted. Kip hørte meg ikke og jeg måtte bruke flere DK. Men sånn er det, må bare trene mer på dette.

Helhet: 8,25 – Det  var to dommere idag. Fikk 9 ,5 hos Berntsen og 7 trur jeg hos Eriksen

Sum: 195,25

Vi endte på en 7. plass av 15 møtt (?). Dette er vår dårligste poengsum sammenlagt her, men jeg var kjempe fornøyd! Han var like glad og blid, ville jobbe og fungerte veldig bra.Jeg må trene på å gå riktig og Kip må få bedre konsentrasjon og avsluttninger. Nå skal det trenes;)

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s