Hjem » Uncategorized » Første innendørs trening

Første innendørs trening

Igår var det tid for den første treninga i drivhuset. Der er det lagt kunstgress og det kommer til å være 15 varmegrader der til vinteren. 🙂

Når jeg kom igår var det en del folk der, men vi fikk da trent på litt forskjellig. Det Kip sliter aller aller mest med om dagen er å blir fremadsending til kjegle. Kjenner jeg blir helt matt av denne, men vi skal jaggu klare den. Må bare finne en god og langtidsvirkende løsning. Nå som neseprøven har løsnet måtte det jo komme noe annet. Før virket det som om når noe nytt funket datt det gamle ut av hukommelsen, men ettersom jeg har hatt biologi det siste året har jeg lært at det skal sitte i langtidshukommelsen og ingenting forsvinner.. :p Uansett må det terpes og terpes på.. Synd at denne skal ødelegge for resten av øvelsene som har dette momentet i seg. Jaja, vi skal gjøre vårt beste på lørdag vi! 😉

Hovedtema på fvf om dagen er bakpartskontroll og venstre vendinger. Dette har ikke vært bra på en stund, men jeg lærte noe nyttig av Synnøve her på Arendalssamlinga. I tillegg rygger vi en del bakover etter venstrevendingene og det ser ut til å funke veldig bra.

Neseprøven har som sagt begynt å løsne veldig om dagen, og igår utførte Kip 2 veldig fine søk i hallen. Her var det mer bråk enn når vi trener den i hagen så jeg ble veldig fornøyd. I tillegg har innsitten her kommet seg betraktlig. Det er morro når hard jobbing fører til at øvelsen begynner å ta form. Slik den skal se ut.

På avstanden har vi fått litt framdrift i det siste. Dermed trenes det en del på bakover sitt fra stå og bare at han skal flytte seg bakover når jeg ber om det. Dette tar nok litt lenger tid, men jeg håper det er iorden før året er omme. Den har jo alltid vært veldig bra.. Men vi trenger jo alltids noe å pusle med.

På fellesøvelsene jobber vi med å ikke røre på en muskel.. Han har jo flyttet en labb eller to på sitten og veltet over et par ganger med stumpen, men det jeg har testet tidligere i sommer ga resultater så det fortsetter jeg med. På sitten har jeg på bånd og drar, mens Kip skal sitte stille. Han må da jobbe for å ikke flytte labbene forover. På dekken presser jeg hånden mot sidene og da skal han presse tilbake slik at han ikke velter over. I tillegg hopper jeg litt over han og Solo får også gjøre det.

Igår var valpen «min» også med. Det var han også på tirsdag. Han bryr seg ikke noe om det som skjer rundt og kan både trenes litt og leikes med. Han er også veldig flink til å ligge i buret eller bundet ved der vi trener, og sier ikke et pip. Han slapper av og kikker rundt. Vi har også vært litt inni låven her hjemme. Der får han gå gjennom trange pappesker og på underlag som bråker og er ustabile. Det samme får Thomas sin valp gjøre.

Solo har ikke fått gjøre så mye i det siste, men fetteren min skal kanskje begynne å trene litt med han. Mest siden han ønsker seg hund selv, og Solo er veldig enkel å ha med å gjøre. Han kan også en del og er svært lydig. Disse kommer nok til å få det morro. 🙂 Solo er med på alle joggeturene vi har og han er i veldig god form.

Nå er det kun 1 dag igjen til vi setter kursen mot Sverige og rekrutt samlingen. Jeg gleder meg kjempe mye! 🙂 Ikveld blir det siste trening her hjemme før vi drar. Så den må utnyttes godt. Mulig det blir en joggetur på bikkjene også.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s