Hjem » Uncategorized » Gjennomkjøring

Gjennomkjøring

Idag møtte jeg og Thomas, Thea på grusbanen for litt trening. Det regnet ikke så mye som i går, kom bare litt mens vi trente. Og godt er det så jeg slipper å bli mer syk, men nå er jeg på bedringens vei heldigvis. Vi satte opp like mange kjegler som sist, men litt forandring på hvor de blei satt opp. Vi kjørte først felles for så å trene en og en. Vi fant ut at idag ville vi prøve å kjøre gjennom hele elite programmet. Thomas og Demi trente for seg selv og det gikk visst veldig bra! Nå er det hardtrening de neste ukene fram mot debuten.

Solo fikk trene på litt av hvert idag og er kjempe gira om dagen. Veldig morro å trene han nå 🙂 Skal prøve å få filmet han en dag. Det må bare bli litt finere vært først.

Her kommer en liten oversikt over øvelsene og hvordan det gikk med gjennomkjøringen. Vi kjørte gjennom halve programmet først og byttet, og så halve programmet igjen. Vi belønnet det vi ville, men la vekt på at øvelsene skulle fullføres helt.

  • Fellessitt & dekk

Gikk veldig bra begge delene idag. Lå med hodet ned hele tiden ut. Fortsatt litt jobb på oppsittet, men er bedre enn tidligere syns jeg.

  • Fvf

Går jevnt over pent, men detter ut litt innimellom. Her må jeg nok bare snakke til han og få han til å se på meg isteden. Likevel viker han ikke unna siden og går der han skal. Satte seg nesten ikke på ene holdten i gjørma idag så vi må trene mer på våte bakker fremover. Kanskje ikke så rart i og med at det har vært fint og tørr snø i hele vinter. Springmarsjen var kjempe bra! Den har ikke vært så bra på leenge! 🙂

  • Manekeng

Kjempe fine momenter! Tjuvstarter på opptakene så her må det jobbes. Ellers gikk han fint syns jeg. Beveger seg ikke i det hele tatt mens jeg går rundt. Veldig fornøyd med denne!

  • Innkalling

Tjuvstarter på Thea sin kommando. Han var veldig lett i rompa i dag, så det jobbet vi litt med her. Stå momentet var greit, men vil ha det bedre og dekk momentet blei bra etter hvert. Farta var jevnt over veldig bra.

  • Rute

Her kom det negative.. Denne jobbet vi med både på økt 1 og 2. For det første var det dårlig fart ut til kjegla, han stoppet før han kom helt ut. Har noen planer klare som jeg skal gjennomføre. Denne var veldig bra i høst før den lange pausen vår, så jeg må gå tilbake å gjøre det vi gjorde for å få den så bra. Nemlig å kappløpe til kjegla. Den er altfor kjedelig nå.. Ruta var vanskelig idag og Kip løp heller til manekengen isteden for i ruta. Jobbet litt med dette og fikk en fin avsluttning på første økt. Litt problemer i andre økt også, men det løste seg til slutt.

  • Apport dirigering

Valgte å ikke kjøre ut til kjegle siden den var veldig negativ tidligere. Kip skulle hente høyre apporten idag og det gjorde han med glans!! Det varmet innvendig når denne gikk bra. Kanskje det har snudd her?! Håper det hvertfall :o)

  • Neseprøve

Åpnet munn over en pinne før han fortsatte videre. Søkte så veldig bra og var kjempe sikker i valget sitt. Veldig fornøyd med denne. Litt tygg på vei inn, men ikke noe i utgangsstilling nå. 🙂 Denne skal vi trene på hver dag fram til samlingen så han blir mer sikker. Det trenger han virkelig.

  • Avstand

Litt tregt oppsitt, ellers kjempe bra!! 😀

Godt å få en pekepinn på hvor  godt vi ligger an, og vi har en del å trene på ser jeg. Vi skal nok klare det og bli klare til stevnet. Nå skal det trenes jevnt og trutt fram mot samlingen i første omgang. I morgen tenkte vi å trene igjen hvis det ikke høljer ned med regn da. Blir det fint vær i morra skal jeg huske på kamere og kanskje videokamere også. 🙂


2 tanker om “Gjennomkjøring

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s