Hjem » Uncategorized » Brakeless Diva Demolish

Brakeless Diva Demolish

Denne gangen handler bloggen om Demi siden det er hun som blir mest trent om dagen. Ting begynner å falle på plass for den vesle frøkna nå og hun er veldig flink. Thomas har vært veldig nøye med hvordan han trener inn lp øvelsene for at de skal se bra ut. Jeg har ikke sett de på lenge siden skolen har tatt mest tid nå, men når vi var på julebord forrige helg så fikk jeg se de i aksjon. De trente c-arbeid og ikke noe lp siden faren til Thomas er figurant, og de er det ikke mange av her hos oss. Da må man trene det mens man har mulighet,  og Demi fikk kjørt seg både lørdag og søndag.

Jeg syns det var helt rått å se på og syns hun hadde kommet utrolig mye lenger enn det jeg hadde forestilt meg! De har kun trent med figurant 5 ganger og Demi imponerer stort. 🙂

Det som blir prioritert i treninga er hovedsaklig lydigheten for å få det kontrollert. De trente på bevoktning på figurant i og uten telt. Begynt med innkjøring av rundering rundt telt. Slippen sitter veldig bra og hun slapp med en gang Thomas ba henne om det. Tilbakekalling fra skjulet etter bevoktning har de smått begynt med, og hun gjorde det hun skulle der. På slutten av økta trente de litt på flukt. Demi har et fullt og fint bitt.

Vi skulle egentlig filme Demi forrige helg, men begge batteriene var helt tomme så det blei ikke noe film. Det blir helt sikkert litt bitetrening på Demi igjen når Thomas reiser til foreldra sine i jula, og mest sannsynlig også film. Da skal jeg legge den ut her. 😉 Flere av de som så på at Demi og Thomas trente ble også imponert over frøkna. Hun er jo ikke gamle skrotten enda.

Noen planer for neste år har vi også gjort oss. Både jeg og Thomas tenker å debutere på samme stevne. Demi i kl 1 og Kip i Elite. Vi venter til første utestevne da det stevnet vi har plukket ut er et veldig fint stevne å begynne sesongen på.

2 tanker om “Brakeless Diva Demolish

  1. Jeg blir så glad av å lese at dere er fornøyd med Demi! Jeg gleder meg til dere begynner å få resultater på henne, både innen IPO og lydighet. Vi burde absolutt hatt ei treningshelg i lag til neste år 😀

    • Ja, det skal bli utrolig spennende å se når Thomas og Demi entrer ringen i lp og IPO! Vi har funnet deby stevnet hvertfall, så får vi se om de er klare til det 😉
      jaa! Det syns jeg vi må få til 🙂 satt faktisk å prata litt om det her om dagen.. Kunne kanskje tatt en helg/langhelg med trening og kombinert det med et stevne også.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s