Hjem » Uncategorized » Vinteren er her!

Vinteren er her!

Det har kommet en del snø og nå snør det enda mer. Jeg håper virkelig vi får like mye snø som i fjor for da kan vi gå masse på ski! 😀 Det var noe både  jeg og hundene likte godt, og ikke minst er det jo god trim.

Siden sist har vi ikke trent noe særlig. Kip går på en antibiotika kur og må holdes i ro i 10 dager. Han er halveis nå. Kjempe kjipt, men jeg har eksamner som jeg leser på om dagen så egentlig så passa det bra. En dag når han sto opp fra senga, så merket jeg at han var helt våt på magen. Da hadde han tisset på seg mens han sov, og det er jo ikke normalt. Siden Thomas skulle til dyrlegen og røntge Jessie så hang vi oss på. Dyrlegen trudde Kip hadde en urinveisinfeksjon, eller en infeksjon på vei.  Hoftene og albuene til Jessie så veldig bra ut så nå er det bare å vente på resultatet!

Etter utstillinga i Kongsberg fikk jeg med meg Buffy hjem og hun har vært her siden. Etter at jeg fikk henne tilbake på lørdag (de hadde vært i lillestrøm og stilt) så var jeg litt usikker med tanke på det å skaffe meg en hund til. Derfor brukte jeg dagene til å tenke ordentlig igjennom hva jeg egentlig ville og om tiden ville strekke til med 2 veldig krevende hunder. Etter en del grubling fram og tilbake bestemte jeg meg for at jeg skulle levere tilbake Buffy. Hun var en vanvittig hund som jeg skulle ønske jeg hadde tid til. Dette er helt klart en rase som jeg kunne tenke meg og jeg ser ikke bort ifra at det blir en pyrre på meg når Kip er pansjonist eller om det skjer noe uventet. Det kan man jo aldri vite.

Kip kommer jo til å kreve en del til neste år i og med at vi skal opp i elite, og da vil jeg ikke ta på meg for mye ansvar med 3 hunder som krever sitt. Jeg håper dette var rett avgjørelse, men prinsesse Buffy har satt sine spor her hjemme hos oss og akkurat nå føles det litt tomt her..

For en stund siden fikk vi sand i låven og det blei veldig bra! Et godt lag blei det og den var god å trene på. Nå som kuldegradene har kommet har sanda blitt litt hard, men den var ikke dårlig å gå på nå heller. Den blei litt bløt igjen og ikke spiss i det hele tatt. Gleder meg til å begynne å trene igjen! Nå er det bare to eksamner igjen heldigvis.

Forrige helg var Thomas hos foreldrene sine og da trente de litt biting. Demi har visst blitt veldig flink og tar ting kjempe kjapt. Vi reiser dit igjen i morra og da skal de filme henne i aksjon. 😉 På lørdag er det julebord for kennelen. Det blir nok kjempe koselig. 🙂

Skal prøve å huske kamera når vi skal på tur igjen så det blir noen nye bilder. Det er jo så fint med snø her!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s