Hjem » Uncategorized » Trening i Tønsberg og uoff. cup stevne

Trening i Tønsberg og uoff. cup stevne

På torsdag dro jeg til Horne for å trene. Der møtte jeg Maiken og vi trente sammen. Denne gangen blei flere med på fellesdekken og Kip lå ved siden av Trayan og en ukjent rottweiler tispe. Kip løftet hodet en gang i begynnelsen, ellers lå han perfekt helt til slutt. Var en motivasjons trening idag også hvor jeg belønnet veldig mye med meg selv. Dette funker jo knall og Kip blir helt gal etter å jobbe! Morro 😀 Vi trente en hel del øvelser og nå satt neseprøven på første forsøk også.

På lørdag var jeg så heldig å få være med til Tønsberg for å trene. Vi var en stor gjeng og satte opp to ringer med fullt utsyr. Blei delt opp i to grupper, og jeg og Eli kom sammen. Vi begynte med felles sitt og det var sikkert 7 hunder hvertfall på vår gruppe. Kip flørtet litt med Kikki, men stoppet når jeg snakket til han. På dekken lå han helt stille tiden ut.

Kan si at Kip var helt gal idag og knurra, rulla seg, bjeffa og holdt på. Så på fvf var han ganske så heit, men fulgte med som bare det. Blir jo klenging når han er så heit, men det er bare fordi det var 2 dager siden vi trente noe. Ser at vi må trene mer på å bli kommandert i fvf hvertfall.

Ruta var så fin at han reiv med seg kjegler, bånd og de holdt fast båndet i bakken! Farta kan man ikke si noe på da :p Trente på hopp app. med metall også, og her har vi fortsatt en jobb å gjøre. Økt nr 2 trente vi inni ringen sammen med noen andre og fikk forstyrrelser rundt oss. Kip hadde en fin neseprøve da også!

Igår var det uoff. cup stevne i klubben vår og vi skulle gå kl 3. Var ikke ute etter poeng, men heller hjelpe og motivere underveis. På dekken løftet han hodet like etter jeg gikk ifra, så jeg snakket til han og da lå han helt perfekt resten av tida. Litt dårlig oppsitt bare. Kip var ikke helt med på fvf idag, så etter å snakket litt til han gikk han kjempe pent når sakte marsjen begynte. Han satte seg ikke helt på sitt under marsj, så akkurat idet han er på vei ned kommanderer jeg sitt igjen så han forstår hva han skal gjøre.

Innkallinga var veldig bra, fikk 9,5 her og trekket er nok farta mellom stå og dekk momentet. Fin fart fra dekk og inn nå. Ruta gikk dårlig, her løp han litt vekk fra ruta. Apportene gikk veldig bra idag, men roste når han tok begge to. 😉 Kip tok riktig neseprøve, men smakte så vidt på en annen en først. Er egentlig fornøyd med denne. På avstand blei det framdrift, ellers flotte momenter. Veit hvordan jeg skal få en baksitt nå, og det var så enkelt som å bytte hvordan jeg gir tegn.

Idag skal vi ut med Maiken og trene 🙂

Legger ved noen bilder fra Tønsberg treninga seinere idag, og resten kommer i galleriet!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s