Hjem » Uncategorized » En trist nyhet….

En trist nyhet….

Det ligger en grunn bak til at jeg ikke har blogget på over en uke, og det er fordi man helst vil våkne opp og tro at det som har skjedd bare er en vond drøm. Desverre er det ikke det..

Forrige mandag fikk Thomas en tlf om at hannhunden han har i Tyskland var funnet død. Etter utstillingen han deltok i på søndag ( som han forresten vant, og det var for nok en ny dommer), måtte de avgårde til dyrlegen med han. Der fikk de beskjed om at han måtte fjerne mandlene hvis ikke kunne han død. Zasko hadde visst kommet seg på kvelden og når han hadde kommet hjem så hadde han både spist og drukket litt. Men så fant de han død over natta. Obduksjonen viste blod i lungene som hadde gått opp til hjernen.

Dette er helt forferdelig! Zasko var en helt vanvittig hund både når det gjelder ekstriør, helse og gemytt. Som Thomas skreiv på hjemmesiden til kennelen; Zasko kunne sjarmere en gråstein! Han elsket å vise seg fram i ringen, og var rett og slett en hund som du la merke til overalt hvor enn du hadde han med deg.

Zasko blei bare 20 mnd gammel, og et stort tomrom er igjen etter han. Ikke bare har han vunnet alt han har stilt på, men han var også en av de to beste unghundene i Tyskland, og seier på verdensutstillingen for schæfere var innen stor rekkevidde! Zasko gikk også gjennom hele sin karriere ubeseiret fra start til mål. Dette rakk han å gjøre føre han gikk bort:

12 X SG1 av 12 mulige
2 X Landesgruppesieger
Svensk Vinner 6-8 Mnd
3 Cert av 3 mulige
Norsk Vinner NKK: NV08
3 X BIR
SchH1
Kkl1a

Etter denne forferdelige beskjeden har vi valgt å ikke reise til Tyskland likevel. Nå er jo hovedgrunnen for at vi skulle dra borte. Vi skulle lage dresser med Ebafarmen’s ZZ-Top på og med bilde av han også. Dette skjedde så altfor tidlig for en hund som var helt kanon. Verst er det nok for oss som sitter igjen her hjemme som tenker at man kanskje kunne forhindret det hvis han bare hadde vært i Norge. Thomas hadde også gledet seg enormt til å se igjen bamsen sin, og han skulle også være med oss hjem denne vinteren.

Hvil i fred beste schæferen i hele verden: Ebafarmen’s ZZ-Top! Du vil aldri bli glemt..

Reklame

En tanke om “En trist nyhet….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s