Hjem » Uncategorized » Tur til Hønefoss

Tur til Hønefoss

Igår satte vi turen til Hønefoss for å trene med Andreas og se på valper. Ja, jeg er skikkelig valpesjuk for tiden og vurderer sterkt et nytt medlem i flokken. Grunnen  til dette er for å prøve meg på litt andre hundesportet også som bruks og IPO (med malle selvsagt). Kip funker sikkert bra der han eller border collie i det hele tatt, men for erfaringens skyld kikker jeg på en ny rase. Valget står mellom malle og kelpie, men det heller mer mot kelpie akkurat nå. Jeg er fortsatt i undersøknings fasen og ikke 100 % bestemt på kelpie eller ny valp. Thomas fikk som sagt en malle tispe forrige lørdag og jeg digger henne. Kunne gjerne hatt enda mer energi noen ganger, men det kommer nok!

Jeg kikket på den ene valpen hu hadde med og hannen hun trener for jeg veit ikke mye om kelpier. Så da var det bra at jeg kunne se på str, gemytt og spørre litt.

Trent på nytt sted og med nye hunder fikk vi også. Etterhvert kom det en gjeng med gale agility hunder, og da mener jeg GALE. Kjekt med sånne forstyrrelser også, men ikke når flere både stikker og glefser til hverandre.

Fikk kjørt en laang fvf og det så veldig pent ut sa Andreas 😉 Litt klenging også datt hodet ned noen ganger, men ellers veldig fornøyd. Trente mest på det som gikk galt på treningen med Eva og Eli. Fellesøvelsene var bra idag. Satte tiden ut uten at jeg var noe særlig fremme. Litt flørting med pumi hannen ved siden av, men det gikk fort over. Dekken var veldig bra, men så kom hodet opp et par ganger og veltet over en gang.

Neseprøven var knall bra!! Tok et par repetisjoner og den så veldig bra ut. Kip var veldig sikker på seg selv 🙂 Ståen på innk. var borte igår, så vi jobbet mye med å få til den igjen. Er så kjedelig når sånne bra øvelser skal bli dårlige, eller borte.. Kanskje stemmeleiet mitt må endres her?!..

Idag blei det litt agility og lp i hagen. En kjempe gira Kip’ern! Trente på fremadsendig i ag idag og ga oss når han tok hele rekka med hindre. De to første neseprøvene idag var ikke så bra, blei litt smaking på noen andre. Men siste var like bra som igår!

Det blir lite trening i helga. Både bryllup og konfirmasjon står på lista, så helga flyr nok fort avgårde. Vurderer å melde på stevne til neste helg også:)

Takk for at jeg fikk komme Andreas, og for en fin trening! 🙂

Reklame

En tanke om “Tur til Hønefoss

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s