Hjem » Uncategorized » regnsværs trening

regnsværs trening

Siden sist har vi vært på konkurranse trening med den andre klubben jeg er medlem av, nemlig hokksund og omegn hundeklubb. Vi blei en del folk og det var 8 bikkjer totalt på felles. Her lå alt fra løpetisper, ferske hunder og litt mer erfarne. Så det blei nok av forstyrrelser. Idag kom endelig flørtinga til Kip fram på både fellessitt og dekk. Fikk tatt skikkelig tak i det begge gangene, og etter det satt/lå han som bare det!

Vi kjørte gjennom klasse 3 programmet og idag satt apportene igjen. Bra opptak og fart på begge. Ellers var ikke det andre så aller værst heller, så nå er det bare morro, terping og terping som gjelder før stevnet til helga.

På søndag og mandag blei det bare trening i hagen her hjemme, men vi fikk gjort mye nyttig. Idag har vi vært i Kongsberg å trent i øs pøs regevær. Det var veldig deilig og fikk tatt noen neseprøver med to forskjellige som la ut. har gått tilbake på å belønne akkurat når han tar riktig, så håper selvtilliten vokser.

Jobbet en del med springmarsjen idag og den kom seg veldig fort. Blei mye bedre posisjon og han fulgte mer med. Dette ser lovende ut. Litt problemer på innkallingen fra ruta hadde Kip idag. Han kom inn på høyre side 2 ganger, men det fikk vi jobbet bort!

De neste dagene blir det trening untatt fredag, da setter vi kursen mot Nesbyen. Stor schæfer utstilling med lp, så vi skal stille her. Pleier å være veldig varmt der, men håper Kip holder for det. På veien opp blir det en liten stopp innom bjørneparken ;o) Skal også prøve å få gått noen turer med bikkjene før helga er over.

Noen bilder av Kip 21 mai (takk til Mari-Ann for bildene), resten kan du se i galleriet:

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s