Hjem » Uncategorized » Trening med Trine og Maren

Trening med Trine og Maren

Igår dro jeg inn til Sande for å trene sammen med Trine og Maren. Vi dro til en idrettsplass i nærheten og satte opp en vanskelig bane for hundene. Trur vi hadde 20 kjegler ute på en liten plass!

Vi blei enige om å kjøre gjennom programmet først og så trene på egenhånd etterpå. Vi begynte med fellessitt og dekk. På sitten kom litt av flørtinga fram, men jeg fikk det vekk. Godt det også kan komme fram på trening. På dekken lå han som en prest så vist jeg veit. Kikket fram innimellom og han lå også helt likt som da jeg gikk fra. Litt dårlig oppsitt, så dette må vi trene på.

Maren gikk med Amira først og de leverte mye bra. Trine og Meg gikk også veldig bra. Blir morro å se de i ringen igjen ;o) Så var det vår tur. Litt rot på springmarsjen, ellers var fvf bra den. Sitt under marsj var 10! Innkallinga var bra helt til siste del. Her må farta opp. Ruta var kjempe fin!

Hopp apport og metall apport var det litt rot på, så disse skal det trenes mye på fram til neste stevne. Litt usikkerhet på neseprøven, men så fort han snuste seg til riktig igjen belønnet jeg han. Håper selvtilliten vil komme tilbake på denne måten. Momentene på avstanden var veldig bra, men han hadde litt framdrift idag.

Trente en god del på apportøvelsene etter gjennomkjøringen. Neseprøve blei det også litt av og disse gikk mye bedre. Springmarsjen fikk bedre etter litt korigering. Vi trente rett og slett på det som gikk dårlig, og terpet på det som gikk bra.

Vi trente vel i 3 timer ca i både noe regn og sol. En kjempe bra trening! Fikk også tatt en hel del bilder, så her kommer noen mens resten finner du i galleriet.

Tusen takk for super trening Maren og Trine! Dette må vi få til oftere ;o)

3 tanker om “Trening med Trine og Maren

 1. Hei Tine

  jeg får ikke opp bildene i gallteriet fra trening med Maren og Trine, ville bare si ifra.

  Så flinke dere er om dagen =) Grattis med 9,5 på fri ved fot, supert =)

  • Det er nå ordnet, men nå ligger den også i bloggen pga en feil. så det får bare være sånn. bildene skal komme opp nå hvertfall!

   Takk takk:) er siden din fortsatt nedlagt?

   • Kjempe fine bilder =)

    Siden er fortsatt lagt ned, men når ting løsner litt for meg så vil den komme opp igjen. Du har sikkert fått med deg at kjæresten min valgte å forlate oss 16.mai, en tung tid nå 😦 Helt uvirkelig og grusomt at ham er dø.

    Men jeg har oppdatert litt i bloggen min, den som egentlig er bare min men har kommet en del hunde ting der også. Tinetherese88.blogg.no, blir nok ikke oppdatert så mye fremover den heller, men.

    Følger bloggen deres og syns dere er superflinke 🙂 Gleder meg til å komme ordentlig i gang med treningene igjen, virkelig, dere motiverer meg også 🙂 Må bare ta en dag av gangen først…

    klem Tine

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s