Hjem » Uncategorized » 9,5 på fvf!

9,5 på fvf!

Ja, dette er rett og slett en drømme situasjon for oss. Aldri noen gang kunne jeg tenkt at vi skulle få 9,5 på fri ved fot. Dere som har sett fvf til Kip før veit at den var vært dårlig. Vi har fått 6,7 osv.. Nå har vi altså klart det vanskeligste syns jeg, nemlig å få til en knall fvf på stevne!

Jeg og Elisabeth reiste igår ettermiddag innover for et nytt stevne på Ekeberg. Vi startet begge tidlig og var inne på samme fellesdekk. Det startet med verste utgangspunkt når dommer roper at nr 304 og 303 kan komme å ta hundene. Å hvilket nr hadde vi? Joda, 304.. Kip som ALLTID ligger på felles og ALDRI har reist seg opp for noen andre gjør nå dette.. En lekker liten kelpie tispe som han rett å slett ville flørte litt med. Jeg var rimelig forbanna når jeg fikk øye på dette. Utrolig nok klarer jeg å nullstille meg (dette har jeg ikke klart tidligere!) og gyver løs på neste  øvelse.

 

Øvelser Kommentar  
Fellesdekk  0, forklaring over. Her har vi en stor jobb foran oss!  
Fvf  9,5 ! Nydelig! Trekk for 2 skjeve holdter.  
Sitt under marsj  9,5, trekker nok for hoppingen  
Innkalling med stå og dekk  6,5, misser stå momentet. Noe jeg ante for den har nemlig vært «borte» under de siste treningene. Masse stå trening framover!  
Ruta  7, trippel kommando ut for han blir usikker, resten nydelig!  
Hopp apport 8,5, Dårlig opptak + apporten smeller i hinderet (ikke trekk for det siste)  
Metall apport 7,5, dårlig opptak og forderdelig avsluttning  
Neseprøve  0, nyydelig søk mens så blir han usikker å slipper pinnen. Leiter videre å slipper den riktige igjen, så roper jeg bra når han igjen tar min. Ringsekretæren brukte også samme pose som han tok min pinne med, å legge ut de andre også. Og for en sånn usikker hund som Kip trur jeg kanskje dette spilte en liten rolle.
Avstand  10 ! Litt dårlig første dekk moment, ellers var alt rått!
Helhet  10 ! Dommer kommentar; Dere var jævlig rå!

Dommer: Arild Eriksen

Sum: 201,5 og nr 4 i klassen av 12 startende. Vi fikk en stygg/kul knall grønn pipe ku! hehe..

Konklusjon: Masse apport trening, neseprøve og felles! Vi har noe å jobbe med, men jeg er kjempe fornøyd. Beste av alt var jo fvf, men at Kip holder hele løpet ut å klarer å levere en sånn avstand imponerer meg voldsomt ;o) Dommers hyggelige kommentarer underveis var veldig morro. Vi har kommet langt siden i fjor, og jeg gleder meg til fortsettelsen.

Vi trenger masse konk. trening framover å stevnetrening. Dette skal vi gjøre og det blir flere stevner utover ;o)

Reklame

3 tanker om “9,5 på fvf!

  1. Kjempe bra, Tine!!! Blås i de øvelsene som ikke gikk bra og vær glad for at du får uttelling for all jobben du har lagt ned i fvf! 🙂

  2. Ramla inn her via lpnorge.com og ble sittende og kikke på film. Fy flate for en avstand, den er jeg misunnelig på! Tar gjerne i mot treningstips. 🙂

  3. Tusen takk for svar i bloggen min! Er helt ny når det gjelder lydighet, så alle tips kommer godt med. Har nok hatt litt for lett for å belønne med godbit, men skal prøve å trene dette når han er litt høyt oppe og belønne med leke. Takk for tips, setter pris på at du tok deg tid til å svare. 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s