Hjem » Uncategorized » Lp trening og sykkeltur

Lp trening og sykkeltur

Igår dro jeg til Horne for å trene litt med Arnstein. Der var det kurs så vi fikk trene mens de hadde lunsjpause. Vi trente på hopp apport, ruta, neseprøve, sitt under marsj, fvf og innkalling med stå. Kip snudde hodet vekk på avleveringen av apporten, men ellers var den veldig fin. Neseprøven var han litt usikker på igjen, så det blei to forsøk på denne. Smaking på en pinne første gangen, og ikke noe på siste. Kip kom inn med riktig pinne hver gang, men slapp den første gangen for ¨så  lete litt igjen.

Solo fikk trene litt agility og var veldig flink! Trente litt på stigen eller hva den heter, og det gikk også bra.

Idag var jeg, Thomas og bikkjene på sykkeltur i skogen her oppe. Vi syklet opp til et vann så bikkjene fikk bade litt, men Solo nøyde seg med å vasse. Kip syns det var skikkelig deilig å bade igjen for han var uti et par små vann før vi traff på det store, og da sto han klar når vi kom fram ;o)

Tilbaketuren gikk mye kjappere for det var nesten bare oppover til vannet. På veien tilbake møtte vi på en stor diger elg som bare Thomas så, heldigvis.. Men alle bikkjene merket at den var der ja..

Nå har vi slitne bikkjer i huset og det er så deilig! Må trene på neseprøven før vi legger oss ikveld og imorgen blir det bare lett trening før stevnet på onsdag..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s