Hjem » Uncategorized » Påsken 2009

Påsken 2009

På tirsdag reiste vi opp på hytta for å slappe av og kose oss! Selv måtte jeg bruke mesteparten av tida til eksamenslesing, men det blei tid til noen neseprøver også. De var skikkelig fine så håpet er der når vi snart skal på stevne! Vi fikk en dag med knall vær og det var veldig deilig å sitte i solveggen og lese.

Fredags formiddag satte vi kursen mot schæferhundklubben i Kongsberg. Kennelen til Thomas skulle ha utstillings og skytstrening. Det var veldig bra oppmøte og vi hadde årets første grillkveld. Desverre var ikke Kip helt i form noen av dagene vi var der, men vi fikk trent litt for det ;o) Grunnen til at han ikke var i form er pga. at når vi er på hytta vil Kip være ute 24/7… Men noen ganger må han inn å slappe av. Kip elsker å være ute å finne pinner, tusle rundt og bare leve livet. Når han først har kommet inn vil han ut igjen..

Kip har fått ha fri helt til idag. Da tok vi 2 økter ute i hagen. Det gikk veldig bra og han var skikkelig på nett. Blir spennende å se om treninga har hjulpet når vi skal i ringen igjen om 2 uker ;o)

Her kommer noen bilder fra hytteturen og fra samlinga:

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s