Hjem » Uncategorized » Kip er i slaget!

Kip er i slaget!

Kip er virkelig i form om dagen og gikk veeeldig bra på treningen igår. Selv om vi har hatt litt dårlige dager på noen øvelser gjør han de med glans hver gang vi har vært på konkurranse trening! Litt rart, men det gjør ingenting. F.eks har avstanden vært mindre bra den siste tiden. Han ville verken stå eller sitte på første forsøket, så det sier seg jo selv at det er første momentet vi har jobbet med. Igår tok vi avstand under siste økta og da hadde den vært perfekt hadde det ikke vært for litt treg stå fra sitt. ;o)

Vi var flere på treningen igår og det var veldig koselig at Heidi kunne ta turen for å trene. Vi fikk kjørt 3-4 økter på hver hund. Solen strålte og vi var der mange timer. Solo fikk trene igår, og syns det var veldig morro. Begynt med litt nye ting og han gjør dt velig bra. Hadde vært morro å starte med han, men da kan ikke humøret hans endre seg så mye som det har gjort den siste tiden.

Kip har fått stor fremgang på apportene nå og det er ikke tegn til støting lenger. Nå løper han og tar med apporten på tilbakeveien. Takk for tipset Aina ;o) Han gjør det til og med på metall apporten, så dette er noe som har funket for våres del!

Ruta var veldig vanskelig for hundene igår. Endelig klarte vi å lage den sånn. Ingen av hundene løp i ruta på første forsøk og måtte ha litt hjelp. Tok en rute til og da satt den på første. Dette er noe vi trenger å trene mer på, men er ikke alltid like lett å lage den settinga.

Thomas tok noen bilder som kommer seinere. Film blei det også denne gangen, men kun Kip er med. Imorgen vi reiser  på hytta. Håper det blir strålende sol hele uka selv om det ikke er meldt det… Nå har vi meldt på stevne, så det blir litt trening mens jeg har en pause fra lesinga. Noen øvelser må holdes gående ellers har vi mye jobb etter påske.

Film:

 

Her kommer noen få bilder fra meg:

Reklame

2 tanker om “Kip er i slaget!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s