Hjem » Uncategorized » Litt oppdatering

Litt oppdatering

Nå er det jammen meg lenge siden jeg skreiv noe her ja.. Forrige uke gikk det i mye jobbing, skole og lp trening. Fikk faktisk tid til å trene både mandag, tirsdag, onsdag, fredag og søndag. Så vi fikk mye ut av den uka. Det er ingen store forandringer som har skjedd i treningen unntatt at Kip har blitt litt mer sikker når han finner riktig pinne på neseprøven, og jeg kan stå i skjul hele tiden ut på fellessitt. Den har han slitt leenge med for han la seg mye før, men nå sitter han som en prest!

På søndag var  vi en liten ivrig gjeng som hadde en skikkelige effektiv trening ,hvertfall for vår del, og jeg regner med at de andre også fikk mye igjen her. 🙂 Vi filmet alle, satte opp skikkelig ring og kjørte 3 øvelser hver i 3-4 økter var det vel. Hundene blei ikke lei av ringen, og Kip var skikkelig på nett 🙂 Vi gikk igjennom alle kl 3 øvelsene + apport dirigering.

Jeg syns vi ligger veldig godt an, og nå funket fvf veldig bra også. Endelig er avstand og sitt under marsj på vei tilbake. Kip hadde en nydelig neseprøve og søkte bra uten noe smaking og nøling overhodet! Vi prøvde også apport dirigering med apporter for første gang, og det gikk over all forventing. Flott opptak hadde han, og man ser tydelig at dette har vi jobbet med i høst. Utrolig morro å se at treningen funker 🙂 Det skjedde noe mer filmen, så jeg fikk ikke lagt den ut på nett, men jeg skal se nærmere på det i morgen ellers så må Thomas hjelpe meg. Desverre er verken jeg & Kip eller Eva & Miro med på filmen. Dattern til Trude filmet og her har det skjedd noe så det er ingenting annet enn det jeg har filmet. Men film blei det likevel.

Idag møtte jeg Maiken kl 12 for litt trening. Idag skulle vi bare ha det morro og nå var vi tilbake i treningsmodus. Tok rein innk. som gikk veldig bra, fokuserte veldig mye på vendinger og det første skrittet på fvf. Neseprøven var flott på 2 forsøk, min feil på første… Filmet neseprøven så den skal jeg også prøve å få lagt ut.. Fin trening i flott vær!

Noen bilder fra 13 mars:

Reklame

3 tanker om “Litt oppdatering

  1. Du jobber i butikk, ja! da veit du akkurat hva jeg snakker om i allefall;) Har jobbet noen år i butikk jeg også, men det var en hundebutikk så slapp unna veldig mange av de verste typene der heldigvis!

    Bra med støtte i prosjektet mitt! 😀

    Og kjempe fine bilder av hundene! Kip er i farta!!

  2. Det er klart vi må få til en trening igjen, men da må du trylle bort snøen først. I dag har det kommet ca 25 cm nysnø her. Blir snart gal… Ikke lett og finne noe sted og trene nå.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s