Hjem » Uncategorized » Trening i Kongsberg

Trening i Kongsberg

Vi har nå fått hjem 2 små schæfer bebiser, og de er så nydelige! De skal være her mens bikkjene til Thomas er hos farens hans til trening. Han er sjuk og orker ikke trene de selv, så da passer Thomas 2 valper i stedet. Til helga skal Zasko igjen i ringen, og håper han får like gode resultater som tideligere. Nå kommer det også litt konk. for han 😉

På tirsdag dro jeg til Kongsberg for å trene. Var litt spent på underlaget på banen, men det var veldig bra. Dette er øvelsene vi trente på:

 

Øvelser:

Kommentar:

 

Fvf

 Jobbet med vendinger på stedet, og vendinger og helomvendinger under marsj. Under marsj har Kip slitt med kontakten og presisjon. Idag gikk det skikkelig bra på slutten. Full konktakt og han reagerte med en gang!

 

Neseprøve

 Noe smaking, men jobbet godt og kom inn me riktig alle 3 gangene.

 

Innkalling med dekk

 Super fart! Dekken kunne vaært kjappere, men reaksjonen skjer med en gang. Så her må man nok skylde på at det blir litt glatt.

 

Hopp apport

 Super!

 

Innsitt med  apport

 Litt treig, men jobber godt. Farten kommer seg på slutten. Hadde i tillegg apport opptak som har blitt veeldig mye bedre. Nå er det ingen støting!

 

Fremadsending

 Bra

 

Rein innkalling

Denne gikk inn under innk. med dekken idag, og han var kjempe fart

 

Sitt og bli

 Satt helt musestille tiden ut. Idag var jeg i skjul nesten hele tiden, og han fikk heller ikke noe annen belønning enn med stemmen. 🙂

Dekk og bli

 Bra neddekk, ligger stille hele tiden, men løfter hodet litt midt inni.

Avstand

 Bra, men vi jobbet en del med farten på momentene på slutten. De har blitt litt dårligere.. Så her har vi en liten jobb;)

Solo fikk også trene litt fvf, innsitt, dekk og litt triks. Han var veldig på nett i starten:) Til helga er det som sagt utstilling og begge mine bikkjer blir med for å trene!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s