Hjem » Uncategorized » Endelig..

Endelig..

fikk jeg reist til Kongsberg for å trene. Motivasjonen har som sagt vært litt dårlig i det siste, men nå er den tilbake ;o) Det er var kjempe bra forhold der oppe og lyst når jeg kom fram til og med! Gleder meg sånn til bar bakke og lyse kvelder. Det var faktisk en god del folk der oppe igår så vi fikk fine forstyrrelser.

Øvelser:

Kommentar:

Sitt og bli

 Kip satt bom stille hele tiden ut idag og jeg sto ganske lenge i skjul også! Ser ut som denne begynner å falle på plass. Han er ikke lav på sitten lenger, men sitter ordentlig som en prest..

Dekk og bli

 Veldig mye bedre neddekk enn tidligere. Hodet kom opp 2 ganger i løpet av tida, men ellers så lå han veldig bra. Oppsittet var også bedre enn før. Ser ut som treningen på dette går vår vei.

Fvf

 Jobbet omtrent bare med vendingene idag. Det er kontakten som er det største problemet her, han detter ut akkurat i det vi vender, men ellers så er kontakten topp. Fikk en fin flyt på høyre vendingene, men sleit litt mer med venstre. Her trengs det mer trening rett og slett, med masse forstyrrelser rundt også!

Sitt under marsj

 Av de 4 gangene satte han seg 2.. Trur det har noe å gjøre med hvordan jeg sier kommandoen også, for når jeg tok tak i det så satte han seg. Etter dette jobbet vi med farten på sitten med han gående foran meg. Her kom det fine kjappe sitter.

Innkalling med dekk

 Begynte med rein innkalling og farten var kanon! Tok så 3 rep. med dekk siden han sto på første forsøket. Nydelig dekk på de 2 siste forsøkene. Her trur jeg også måten jeg uttaler kommandoen på har noe å si. Farten er like bra hele veien gjennom, men vi avsluttet likevel med en rein innk. Jeg vil ikke ha en hund som veit hva som kommer, derfor kjører jeg mye reine innk.

Metall apport

 Flott opptak, men litt dårlig fart ut. Jobber med farten inn her for den er fortsatt elendig..

Ruta

 Fokuserte bare på farten her idag også. Tok ingen ståer.. Han hadde litt dårligere fart enn vanlig, men det bor mye fart i denne kroppen fra før.

Neseprøve

 NYDELIG!

Neddekk/oppsitt

 2 forsøket var veldig bra! Flott neddekk og oppsitt.

Avstand

 Jobbet mye med hvert enkelt moment og det blei bedre etter noen rep.

2 tanker om “Endelig..

  1. Hei Tine!
    Takk for kjempekoselig hilsen i bloggen. Vil veldig gjerne trene sammen med dere igjen. Nå gleder jeg meg til vår og lite snø. Skal bli deilig å trene ute igjen. Er jo litt priviligert her i Tønsberg med hallen, men det er likevel noe eget med å komme ut igjen. Ser jo at treningen deres går kjempefint:)

  2. Hei sann!
    Jeg lever vettu!:) Men har vært og er litt fraværende på hundetreninga. Har ingen motivasjon i det hele tatt egentlig. Tror det har toppa seg litt etter 5 år med veeeldig mye hund både jobb og privat, så da er det deilig å kunne legge det litt på hylla… Så får Timmy bare turkompis og by-hund litt! Du er like flink som alltid til å oppdatere og trene ser jeg! Kjempe gøy! Har faktisk skrevet i bloggen to ganger denne uka jeg og! utrolig!

    Hilsen fra Timmy og Ida

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s