Hjem » Uncategorized » 18 feb. 09

18 feb. 09

Igår var egentlig planen å dra til Kongsberg, men jeg var veldig slækk akkurat da.. En halvtime seinere bestemte jeg meg likevel for å dra ut å trene, men orket ikke dra til Kongsberg så jeg dro til drivhuset 10-15 min unna i steden. Der var det ikke en sjel når jeg kom og helt mørkt. Litt etter vi hadde begynt å trene kom det ei dame og det var visst utstillings trening der kl 19. Heldigvis rakk vi å trene de øvelsene vi skulle denne gangen.

 

Øvelser:

Kommentar:

 

Avstand

 

 

 

 

 

 

 Denne var helt rå idag! Gikk ca den avstanden som skal være og tok hele øvelsen. Alle momentene var perfekte og han reagerte akkurat når kommandoen kom! Dette var virkelig fint å se på ;o) Trur kanskje det var litt fremdrift, men det er ikke snakk om 2 cm en gang..

 

Fremadsending

 

 

 

 

 

 

 Her syns jeg han hadde litt dårlig fart ut egentlig.. Så det må det jobbes med her. Den ene gangen jeg kommanderte stå gikk veldig bra

 

Innkalling med dekk

 Vanvittig fart hele tida, men han la seg bare første og siste gangen. Ikke den i midten, men siste gangen var den beste. Farta holdt seg på topp hele veien! Ser ut som planen jeg har lagt opp her funker ;o)

 

Metall apport

 Veldig bra opptak! Her ser det ut som opptak-treningen har funket. Dårlig fart inn, men det skal nok ordne seg med litt mer trening. Denne er det altfor lenge siden vi har trent på.

 

Fvf

 Fokuserte mest på sakte marsj idag for at Kip skulle følge med hele tida. Han var litt heit i begynnelsen med noen hopp, men det gikk raskt vekk idag. Han gikk i riktig posisjon hele tida og kontakten var bra. Her må fører ta tak i venstreholdt!!! ;p

 

Innsitt med metall apport

 Nå som Kip skulle holde metallen i munnen var den plutselig veldig ekkel.. Det kom seg etterhvert, men her må det også jobbes mer..

 

Rein innkalling

Nydelig fart alle gangene! Noen tjuvstarter innimellom..

 

Sitt og bli

 Dette fikk Kip gjøre mens jeg ordnet ting og hentet apporter og neseprøver osv. Han satt helt stille alle gangene

Neseprøve

 

 

 Nå hadde det kommet 5 bikkjer ca og jeg måtte legge pinne mot disse  siden lyset var der. Jeg var litt bekymret her, men det gikk over all forventing å legge de mot hundene. Kip gikk  ut og søkte litt før han stoppet å lurte på de bikkjene, så fortsatte han å søke uten å smake, og tok med seg riktig inn!!! ;o)

 

 

 

 

Nå har vi fått programmene vi trenger for å lage ny hjemmeside, men det er jo veldig mye å sette seg inn i.. hehe.. Noen som kan Dremweaver??! Skal nok forhåpentligvis få det til etterhvert ;o)

Reklame

2 tanker om “18 feb. 09

  1. Ser ut som dere virkelig er på rett vei nå Tine. Når blir det start for dere da? Du må jo ha noen klare mål vettu 😉
    jeg bruker forresten Dremweaver, men jeg er jo ikke akkurat noen kløpper på det 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s