Hjem » Uncategorized » Supre forhold! (bilder)

Supre forhold! (bilder)

Idag møtte Maiken m/Trajan, Heidi m/ Kifa, Thomas m/Zasko, Kjell og Jeanette med 4 bikkjer og jeg med Kip opp for å trene. Jeg, Maiken og Heidi skulle trene LP mens de andre skulle trene og ta bilder av Schäferene sine. Vi var på kunstgressbane og det var virkelig flott å trene der. Sol hele tiden hadde vi også så dette var rett og slett perfekt! Bare synd med kulda for den viste nemlig -10 grader. Vi var der likevel i 3,5 halv time og fikk mye ut av treninga ;o)

Trajan koser seg med ballen sin.     Foto: Thomas Andersen.

Fellessitten til Kip var myye bedre enn igår, da la han seg og likte ikke å sitte ved siden av Kifa, men idag satt han hele tiden og jeg kunne gjemme meg litt også. Dekken var like bra som igår, han lå med hodet nede hele tiden ut! Vi trente en og en, og hjalp hverandre hele tida. Godt å høre hva de andre syns også syns jeg det er gøy å hjelpe andre.

Det var også lite tull på fvf idag, de gangene han gikk langt fremme var når jeg korrigerte det. Han reagerte veldig bra på korrigeringen også. Følte vi fikk til denne øvelsen bra idag og vi blei også kommandert. Sitt under marsj var også mye bedre idag! Jeg kikket ikke ned og han var rask og fin i momentet.

 Fine Kifa.      Foto: Tine Z. Andersen.

Ruta var likedan som igår, så han måtte hjelpes litt med å finne den. Vi hadde plassert den inni masse utstyr og stoler. Så den var veldig vanskelig å få øye på. Også var manekengen like ved. Etter litt hjelp gikk den veldig fint og han stoppet kjempefint på min kommando. Tok så 2 øvelser og gikk tilbake på ruta etterpå. Da skjedde det samme igjen. Så dette er virkelig noe vi må trene på!

Avstanden var flott idag! La Kip oppi alt utstyret idag også mens Heidi kommanderte. Gikk ikke så langt som man skal, men er veldig fornøyd med øvelsen. Apport opptakene begynner å komme seg, så det er nok  ikke lenge før jeg kan bytte ut ballene med apportene på apport dirigeringen.

Solo på lufteturen etter at vi kom hjem.   Foto: Thomas Andersen.

Solo fikk også seg en liten økt idag. Innsittene er skikkelig rå og fvf begynner å bli bedre. Trente litt på rygging idag som var vanskeligere enn igår. Dekkene hans begynner også å bli fine ;o)

Takk for treningen Maiken og Heidi!!! ;o)

Foto: Tine Z. Andersen

   Foto: Thomas Andersen.

Trajan fvf.   Foto: Thomas Andersen.

   Foto: Thomas Andersen.

   Foto: Thomas Andersen.

Trajan på vei inn i ruta.   Foto: Thomas Andersen.

Avstand.   Foto: Thomas Andersen.

   Foto: Thomas Andersen.

   Foto: Thomas Andersen.

  Foto: Thomas Andersen.

   Foto: Thomas Andersen.

   Foto: Thomas Andersen.

   Foto: Thomas Andersen.

   Foto: Thomas Andersen.

  Kip er klar!  Foto: Thomas Andersen.

   Foto: Thomas Andersen.

Innkalling med stå. Syns dette bildet er rått!  Foto: Thomas Andersen.

   Foto: Thomas Andersen.

Innkalling med dekk.   Foto: Thomas Andersen.

Diskutering må til ;o)   Foto: Thomas Andersen.

Ruta.   Foto: Thomas Andersen.

Solo koser seg på tur!   Foto: Thomas Andersen.

8 tanker om “Supre forhold! (bilder)

  1. Takk for kjempekoselig trening under rå forhold:-) Jeg ble veldig imponert over Kip. Dere kan nok nå akkurat så langt dere vil. Veldig nyttig å trene sammen – og takk for gode tips!

  2. Ser ut til at dere har hatt en strålende trening. Supre bilder også både Tine og Thomas!!! Ser ut til å være helt perfekte forhold på den banen, så neste gang får vi prøve å være med vi også!:)

  3. Så mange fine bilder ser ut som dere har hatt en kjemepfin trening idag;) hvor fant dere kunstgress hend da??? haha Er enig med Andreas vi blri gjerne med neste gang også??

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s