Hjem » Uncategorized » Litt oppdateringer og en nyhet!

Litt oppdateringer og en nyhet!

Har vært en smule lat med å blogge i det siste, men vi har trent litt likevel. Kjenner at motivasjonen ikke er helt på topp så etter treningen idag tenkte jeg at vi skulle ta noen dager fri. Men så blei jeg plutselig usikker igjen.. Det blir hvertfall noen dager uten trening som vi skal kose oss på tur isteden, men trening skal det bli også.

Ute er det så glatt som bare det, og ikke går det an å trene noe sted pga all isen. Den siste tiden har det smeltet, fryst, smeltet, regna og fryst litt til. Skikkelig koselig vinter med andre ord. Og vi som hadde det knall fint ute med masse snø og ca 5 kuldegrader hele tida..  Heldigvis kan jeg trene inne i vinter, selv om det er mest aleine hjelper det uansett. Der er det flott underlag, men ikke helt bredt nok med tanke på apport dirigering så jeg må finne en løsning der. Kanskje det går an å ta den på langsida isteden.

En stor nyhet har jeg også etter alle disse dagene uten blogging og det er nemlig: NÅ TRENER VI NESEPRØVEN PÅ KONKURRANSE MÅTEN!! Og for en deilig følelse det er ;o) Blir ikke mange repetisjonene, for vi gir oss som regel på første forsøk for den er nydelig. Han har så og si sluttet og smake og søker fra den ene siden og over helt av seg selv!! Dette veit  jeg noen sliter med også får jeg det helt gratis. Dette er den beste julegaven jeg kunne fått og endelig ser det ut til at vi også skal klare denne neseprøven ;o)

Thomas skal selge minstemann her hjemme pga tannfeil som hindrer utstillingskarrieren hans. Er det noen som ønsker seg er nydelig schæfer gutt med flott gemytt og lynne så er det bare til å sende en mail eller ringe. Cello selges til redusert pris og passer allerbest som familiehund. Han er veldig rolig og fin inne og liker alt og alle. Han er ca 5 mnd hvis jeg ikke tar helt feil og har masse pels og fine mørke farger. En ordentlig godgutt som alle liker kjempegodt ;o) Mer info om kennelen han kommer fra finner du her: Kennel Cayira

Mail adresse for mer info og bilder: thomas_ande@hotmail.com og nr du kan nå han på: 4786 6102

Har desverre ikke fått laget noe julekort iår, men takk til dere som har sendt til meg!

Vil ønske alle en riktig GOD JUL og et GODT NYTTÅR!!

Reklame

2 tanker om “Litt oppdateringer og en nyhet!

  1. Vil ønske deg en riktig god jul og et godt nytt år. Har ikke mail adressen din, så får ikke sendt deg julekort.
    (Om du har lyst på trening i jula, blir det en liten gjeng som møtes på ekeberg i Oslo på lørdag kl12).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s