Hjem » Uncategorized » 8 des.

8 des.

Idag reiste jeg og Kip til Elisabeth for å trene. Pappaen hennes hadde vært så snill og brøyta ridebanen på gården, så vi fikk et bra sted å trene. Treningiveren var ikke helt på plass idag, men Kip gjorde veldig mye bra. Tiden gikk desverre veldig fort idag, men vi fikk gjort det vi skulle heldigvis.

Fikk litt ny iver etter å ha sett Nina og Skoij sin video av lp debut, så vi tok liksågreit en økt inne. Det blei mye fvf på Kip og det gikk veldig bra faktisk! Ser at denne øvelsen må bli den gøyeste igjen, men det er ikke lett når jeg ikke har følt det i det siste.

Solo gikk helt fantastisk bra idag og har kommet et stort skritt videre på fvf!! Så gøy med den lille kroppen som så gjerne vil ;o) Han har endelig skjønt hva rygging er for noe. Det var veldig vanskelig for han å få til, men det begynner å slippe og han rygget noen skritt idag. Neddekken hans er også begynt å bli kjapp, så her er det håp ja!

Igår var vi i Skiptvet og tok masse nye bilder av bikkjene i kennelen til Thomas og familien. De hadde en helt nydelig schæfer hannvalp der, som jeg falt helt for. Aldri har jeg sett skjønnere valp og jeg fikk faktisk nesten lyst på schæfer! Hjelp.. Blir heller en ny bc om noen år tenker jeg. hehe

I morgen blir det enten trening i Kongsberg eller inne i drivhuset på Ytterkollen, en tur til ei venninne for å gå tur og mest sannsynlig en skitur. OG jeg har film fra idag som  skal bli lagt inn i kveld, så jeg kan jobbe med den i morgen og legge den ut på sida ;o)

Reklame

2 tanker om “8 des.

  1. Hallo igjen!

    Da får vi ta treningen en annen gang! Må jo ha litt tid når vi først skal trene:)

    Må legge ut bilde av den lille Schæferen da! Selv om kan ikke bytte fra Bc til Schæfer da;) hihi!

    Lykke til på skitur!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s