Hjem » Uncategorized » Masse snø!

Masse snø!

Det har kommet masse snø her siden lørdag, og igår gikk jeg til innkjøp av nye langrennski. Jeg har ikke gått på ski siden jeg var noe yngre, men det gikk overaskende bra. Vi kjøpte belter og strikk til bikkjene så nå har vi alt for å gå på ski. Bikkjene var med å løp ved siden av før Thomas testet med Kip. Han var kjempe flink og fikset dette med en gang. Så festet jeg Kip til meg selv og vi kjørte avgårde. Et fall i stor fart blei det, men så klarte jeg å holde meg på beina resten av turen ;o)

De har nemlig brøyta bane for hestene på jordet bortafor oss, så der er det fint å begynne med ski treningen. Kip blei etterhvert sliten og jeg merket det selv godt i armene. Nå skal vi bli skit gode på ski! hehe

Har ikke blitt noe mer lp trening, men jeg skal trene litt enkle øvelser i andre etasje hjemme mens jeg venter på å få trene i drivhuset. Fvf, sitt, stå og dekk under marsj, neseprøve osv får vi trent oppe, så det er ingen undskyldning for ikke å trene selv om det er en del cm med snø ute.

Vi skal hente den store linsa til kameraet til Thomas så da skal det bli masse bilder! Og jeg skal få lagt inn de få filmene fra mandags treninga ;o)

Reklame

En tanke om “Masse snø!

  1. Gå på ski er kjempe gøy det, og god trening for hund OG eier;)

    Jeg kan helt 100% sikkert trene Lør 13/12, har du sjekket om du kan? men fint hvis vi kunne møttes litt tidlig, siden jeg skal på julebord på kvelden og trenger bitte litt tid på badet;) hihi!

    Har valpekurs nå. På Man og Ons, også er det AG med Timmy på Tors og har avsluttet et LP kurs med Timmy som gikk på Tirs… så det er mye hund om dagen, men for lite tid til å trene strukturert med full jobb i tillegg…. Så vi er rett og slett litt rustne på LP-fronten føler jeg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s