Hjem » Uncategorized » 28 nov.

28 nov.

Igår dro vi ut på vår første løpetur. Thomas skulle begynne å løpe Zasko og jeg bestemte meg for å være med. Vi skal løpe med bikkjene to ganger i uka framover og bli i kjempe form alle sammen. ;o) Jeg hadde med meg både Solo og Kip, og vi var ute i ca en time. De var begge veldig flinke, men begynte å bli slitne på slutten.

Rett etter løpeturen vår dro vi til Hokksund for å trene lp. jeg var veldig spent på om Kip tålte dette, men han var klar for mer han! Han var ikke like gal som han pleier, men hadde nok energi til å bruke hodet også.

Fikk kjørt en del øvelser, og Thomas hjalp meg med fvf. Fant ut at det bare er meg som ikke gjør som jeg skal, og Kip han gjør det han skal han. Egentlig godt å vite at det bare er meg, for da blir det kanskje lettere å ta seg sammen.

Apport dirigeringen gikk kjempe bra idag, selv om det sto et ag hinder nesten rett bak den ene ballen. Kip klarte det med glans og det ser ut som denne øvelsen begynner å sitte.

Har begynt å trene innkalling med dekk nå også. Den har vi måttet droppe pga at stå momentet blei helt ødelagt. Så den har jeg rett og slett ikke tørt å trent på etter at ståen kom på plass igjen. Men tidligere i høst oppdaget jeg at den liggen er ikke så bra og måtte ta mange repetisjoner før han la seg.  Når vi var på landslagssamlingen i våres gikk vi også et stevne og der la han seg heller ikke, men de forrige stevnene var den ikke noe problem. Så nå har vi fått noe nytt og trene på. Igår trengte vi ikke mange rep. før han la seg på min kommando. Så vi skal nok få på plass denne liggen også ;o)

Vi reiser nedover til foreldra til Thomas på lørdag og vi skal trene både lørdag og søndag. Kanskje det blir litt filming også, hvis noen er ledige ;o)

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s