Hjem » Uncategorized » Snøen er borte igjen!!!

Snøen er borte igjen!!!

Igår kveld og i natt har det regnet skikkelig og da forsvant snøen helt gitt. Kjempe deilig for meg når man ikke alltid har tid til å reise vekk å trene, så vi fikk en fin økt i hagen.

Vi har desverre ikke fått trent skikkelig siden jeg kom hjem fra Tunisia, og det har jeg faktisk litt dårlig samvittighet for. Men nå ser det ut som det roer seg ned litt og jeg får mer tid til å reise rundt å trene. Jeg lurer på hvordan folk med familie og jobb får alt til å klaffe, for det får ikke jeg til aleine noen ganger. Så nå skal jeg ta meg sammen igjen og trene masse hund framover. Det blir jo enklere nå som snøen er borte, men hvor lenge den holder seg vekk er jo et spørsmål.

I helga var jeg skriver for Soile Bister og hun dømte min egen rase (Chinese Crested og Chinese Crested Powder Puff) så det skulle bli spennende. Jeg var ikke nervøs når jeg kom selv om jeg aldri har gjort dette før. Fikk beskjed fra starten av at jeg måtte følge med å skrive fort. Så jeg blei litt paff og lurte på hva i all verden jeg hadde rota meg opp i. Men det viste seg at det gikk mye bedre enn forventa og jeg fikk med meg alt. Vi kom oss fort gjennom den store bunken med kritikker og vi hadde bare to 5 min. pauser.

Fikk desverre ikke særlig mye tid til å følge med på rasene, men det var ikke mye positivt hun kom med på noen av rasene hun dømte. Selvfølgelig var det en del, men jeg syns det var mer negativt. Det viser jo at det ikke avles bra nok hunder, verken i gemytt og utseende. Det var en del som gikk igjen i alle rasene og omtrent alle hadde dårlige bevegelser. Det var bare en som fikk kjempe bra kritikk og det var en Shih tzu, og den trur jeg blei BIR.

Jeg fikk faktisk skryt av både dommer og ringsekretær om at jeg var en veldig flink skriver! Og ringsekretæren sa til og med at jeg var den beste han hadde hatt… Jaja, følte ikke at jeg var så flink men jeg ga faktisk alt for å gjøre det bra. Så det var deilig med litt skryt på slutten ja.

Reklame

En tanke om “Snøen er borte igjen!!!

  1. Hei igjen Tine!

    Helger høres bra ut:) Kan du ikke sjekke kalenderen også sjekker jeg når du vet når du kan? 🙂 Jeg skal opp på Hamar å kikke jeg også. Før har jeg alltid vært der og sett LP på Fredagen, men i år får jeg ikke fri så da skal jeg opp på Lørdag. Du da? Skal du stille Solo eller?

    Ja, lille Papillonen er søt. Skal være barnevakt for henne i morgen kveld! Koselig med valper når man kan levere dem på kvelden… hihi!

    I helgen skal jeg opp på Hundelivsmessa og kikke litt, men det er vel litt langt å kjøre for deg bare for å kikke, kanskje…?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s