Hjem » Uncategorized » Super konkurransetrening!

Super konkurransetrening!

Idag var det duket for konkurranse trening i Kongsberg igjen. Vi skulle ha 4 øvelser hver + felles, men jeg droppet fvf idag fordi den må finpusses igjen etter 2 ukers pause. Så vi kjørte bare sitt under marsj, hopp app. med metall og rein innkalling. Kip var litt ukonsentrert så vi trente en del vendinger og innsitt før vi skulle inn i ringen. Fikk også felles sitt x 2 idag, for vi tok en utafor ringen mens kl 1 og 2 hadde sin fellesdekk.

Fellessitten etterpå gikk bra og han satt helt stille tiden ut, det blei litt kortere tid pga kulda og jeg gikk ikke i skjul for han kan plutselig finne på å legge seg. På dekken la han seg flott ned og lå helt stille til tiden nesten var ute, da løftet han hodet og veltet over. Søren ta, men vi får bare trene mer!

Jeg var dommer for første ekvipasje etter fellesøvelsene, og litt seinere var det vår tur. Jeg varmet opp en del før vi skulle inn pga ukonsentrasjonen, og trudde egentlig ikke han skulle funke veldig bra. Men der tok jeg jaggu feil. Begynte med sitt under marsj som var den beste han noen gang har gjort!! Jeg snudde hodet for å kommandere så en dobbel der, men det gjør meg overhodet ingenting. Nå er sitten så bra, så jeg skal legge av meg den uvanen. Begynnelsen av innmarsjen kunne vært bedre, men den tok seg opp og jeg droppet å ta han med for  han har tjuvstartet før. Fikk belønna han skikkelig etter øvelsen og Kip var klar for mer!

Så gikk vi til hopp app. Skulle gentlig brukt metallen, men den fant jeg ikke så en tre med løs ende måtte tas i bruk. Tjuvstarter på første kast så jeg kommanderer litt ekstra på neste. Kip utfører øvelsen kanonbra og alt var bare helt perfekt!! Så var det den reine innkallingen. Farta var ekstrem og jeg måtte kommandere litt ekstra for å få han inn på plass, men den var rå rett og slett!

Vi fikk altså en kjempe bra trening i ringen idag og jeg gleder meg så mye til vi skal konkurrere igjen!! :o)

Solo fikk trene litt idag og fikk pusle litt med fvf, innsitt, sitt og stå, dekk og sitt og bli. Han kommer seg veldig, men trenger tid for å bli trygg i øvelsene før farta kommer. Men når det først har skjedd da er farta veldig bra ;o)

Kjørte litt mer fvf på Kip inni ringen og apport dirigering. Jeg må huske å vise tydelig hvor han skal hen på apporten, for det har jeg en tendens til å ikke gjøre. Men når jeg først skjønner det, så går det kjempe bra. Var litt nøling på han igår, så vi avsluttet ikke før han gikk rett ut.

På veien hjem fant jeg ut at det var mus i bilen, for den hørte jeg mens den spiste og peip. Ikke veldig morro å sitte fastspent mens musa var rundt meg, men jeg så den heldigvis ikke! Trur den satt i kassa til Kip, så den fikk stå ute igår.

ikveld reiser jeg til Lier for å trene med Elisabeth og hundene. Det er lenge siden så det skal bli skikkelig koselig ;o)

Reklame

En tanke om “Super konkurransetrening!

  1. Ja, nå er vi tilbake;)

    Så ekkelt med den musa i bilen…!!! Har faktisk tenkt på det når man driver og setter fra seg treningsbagen med gò biter og sånn oppi på bakken at det lett kan krabbe noe annet oppi også… Ikke at mus er det skumleste, men hadde den begynt å krabbe rundt ved beina mine mens jeg kjørte kunne det fort blitt farlig;)

    Ja, vi må trene en dag! Jeg har fri Lørdager og Søndager og med litt planlegging kan vi gjerne ta en dag før jul for min del, hva med deg?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s