Hjem » Uncategorized » Tilbake i trening

Tilbake i trening

Nå har jeg kommet meg hjem fra varmere strøk og vi er i full gang med treninga allerede! Kip er skikkelig på hugget om dagen, og hadde bare to oppfriskningsdager før vi startet for fullt. Eneste han har glemt litt bort er å hoppe tilbake på hopp app. men dette har skjedd før, og det er ikke så vanskelig å fikse heldigvis. Skulle virkelig ønske låven våres var ledig i år for det er ikke lett å trene ute i hagen nå med all denne snøen. Det blir den til neste år, og da blir det masse trening under tak, planen er også å leie  den ut for andre treningsinteresserte også ;o)

Solo er også helt rå om dagen og har til tider bedre innsitt enn Kip! Den lille tassen er rå når han funker og nå skal han virkelig satses på han også. Vi går ganske sakte frem, men han har ting veldig fort. Jeg vil ikke forte oss frem, for det har jeg gjort før og det ødelegger så mye, så vi skal ta oss god tid og kanskje blir vi å se i ringen til neste år ;o)

Snart er det stevne i Kongsberg, der skal jeg være skriver så mye tid til mine egne bikkjer blir det neppe. Hadde vært knall hvis jeg hadde fått trent de også.

Jeg skal begynne å leite etter stevne som Kip skal gå også, men det blir fortsatt lenge til for jeg vil at alt skal funke først. Jeg gleder meg vilt til neste år for da skal vi virkelig vise oss frem og konkurrere masse. Nå skal det bare trenes hardt og vi skal forberede oss på alt, så vi er klare for å starte.

Idag fikk vi til en økt ute som var kjempe bra, og bikkjene fikk også løpt fra seg på jordene. :o)

En tanke om “Tilbake i trening

  1. Hei Tine og gjengen!
    Jeg har vært en skikkelig latsabb en stund og ikke oppdatert siden, men nå er jeg på nett igjen! Ser på siden din at du er like flink til å trene og at det går fremover med neseprøven. Kjempe bra!

    Vi også har litt opp og ned på akkurat den øvelsen. Har ikke debutert Kl3 enda heller, men det er rett og slett fordi jeg har vært uuutrooolig dårlig til å strukturere meg denne høsten. Har gått et konk.kurs hos Thomas Stokke og Fanny Gott og kost oss med å tenke helt annerledes og trener Ag en gang i uka. Men nå skal jeg få ting i system og melde meg på masse stevner over jul!

    Voff fra Ida og Timmy

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s