Hjem » Uncategorized » Vi har vært på kurs!

Vi har vært på kurs!

I helgen som var dro vi på kurs med Kristin Gudem. Hadde masse teori på fredag og full trening lørdag og søndag. Vi var kjempe heldige med været og hadde bare litt regn, og en del sol.

Vi holdt på med masse ringtrening og forberedelser til konkurranser osv. Kjempenyttig, og morro! Vi trente på å lage topper, baklengskjede øvelser, og trente en del på momenter. Det med baklengskjeding av øvelser har jeg vært innom på kurs før, men glemt det helt bort så det var fint å få rippet opp i det igjen.

Fikk litt a-ha opplevelser, og masse skal brukes i videre trening;o) Ikke nok med at det var et kjempe kurs, vi fikk også skryt for at vi var den ekvipasjen som hadde kommet lengst siden sist. Det var sinnsykt gøy å høre, for vi har nemlig ikke liggi på latsida. Og morro er det når folk legger merke til det, og at vi kommet lenger i treninga vår. Noe vi sannelig har gjort. :o)

Til lørdag reiser vi til Tunisia i 2 uker, så da blir det en stille periode her inne. Men når jeg er tilbake blir det fullt kjør igjen. Bikkjene skal stå på pansjonatet til foreldra til Thomas, og kjede seg masse. De har nok maaasse energi når jeg henter de igjen. Solo skal også barberes nå, grunnen til at jeg har valgt det er fordi vi er så mye ute, og pelsen floker seg hele tiden uansett. Så det blir mye enklere for han å være den hunden han er uten all pelsen som noen ganger setter en stopper for all løpinga hans. Da kan han være med på lange turer til vinteren også, uten å bli en liten snøball. Jeg gruer meg litt, men det skal bli deilig!

Filmet forresten en del på kurset, men har ikke  så mye tid til å pusle med den nå, så den kommer heller etter turen vår.

Idag trente vi litt hjemme i hagen. Det lille vi gjorde var helt knall rått! Etter noen dager med fri var Kip skikkelig på nett. Litt langt fremme på fvf pga dette, så vi kjørte bare vendinger, og de var nydelige! Vi har begynt å lære inn ruta på en ny måte, og det tar nok tid før den er inne, men det  ser lyst ut hvertfall. Ikke fordi ruta var dårlig fra før, men fordi han ikke egentlig kan ruta. Så nå skal han lære den ordentlig!

Hvis jeg ikke får blogget før jeg reiser, så blogges vi om 2 uker!! ;o)

Reklame

En tanke om “Vi har vært på kurs!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s