Hjem » Uncategorized » Nye familiemedlemmer!

Nye familiemedlemmer!

Ja, og ikke bare 1, men 3 stykker! Rasen er jo selvsagt Schæfer, og de er alle Thomas sine, fra deres kennel og de er super skjønne. 2 små valper på 8 uker ca, tispe og hann, og en hann på 8-9 mnd. Så nå blir det morro framover!

Ellers om dagen så trener vi en del, og går turer. Det er ikke lenge til vi skal på kurs, så vi trener og trener til det. Onsdag som var, dro vi å trente med Thea, og hun hjalp meg med å legge ut neseprøven. Hu la ut hele haugen med pinner, og min bak. OG Kip søkte over alle pinnene UTEN å smake i det hele tatt!!!!! Det var så sinnsykt bra at vi ga oss på den første. Tenk at vi skal få til den øvelsen etter alt det strevet vi har hatt med den. For en deilig følelse det gir ;o)

Dette er Ebafarmens ZZ-Top, Sasko, som bor hos oss nå. Litt yngre her enn han er nå, men dere kan se hvor nydelig han er. Han har vinni de to utstillingene han har blitt stilit på, og det resulterte i en Beste valp plassering og Svensk vinner i 6-8 mnd hann for Schæfere. Desverre ingen bilder av sjarmtrolla enda, men de kommer!

En tanke om “Nye familiemedlemmer!

  1. Hei Tine!

    Jeg har nettopp sett på videoen din, og det ser knallbra ut! Jeg kjenner også følelsen første gang hunden snuser over enhaug neseprøver uten å smake… HVILKEN LYKKE!!! Håper øvelsen snart er i boks for dere nå! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s