Hjem » Uncategorized » Videoen er ferdig!!

Videoen er ferdig!!

Jeg blei ferdig med videoen før Thomas reiste, og lagt den ut. Desverre blei kvaliteten ikke så veldig bra pga at de har minsket den så veldig, så hvis noen veit om et bedre sted å legge ut filmer på skrik ut!!!

Har filma litt av Solo også, så skal få lagd i sammen en liten film av ham også, men det blir ikke før til uka..

Denne uka har vi trent igår hjemme, og gått tur med Helen og bikkjene. Idag reiste jeg ned til Mjøndalen for å trene med Maiken. Vi trente der puddel klubben har hatt stevne før, en fin grus/sand bane med forstyrrelser fra gående og forbikjørende.

Neseprøven gikk kjempe fint idag, hadde flotte søk og ikke noe smaking på pinnene i haugen foran. Det er jeg kjempe fornøyd med!! :o) Apport dirigeringa går i riktig retning også, han får litt hjelp i starten og jeg kan dirigere han uten noe særlig hjelp litt  uti treninga. Denne skal vi få til skikkelig bra, for det er jo en del som sliter med denne så vi skal bruke laang tid og få den skikkelig rå rett og slett.

Har ikke så særlig mye mer å skrive, så dere får kose dere med filmen. Kommentarer tas imot med stor takk ;o)

Reklame

6 tanker om “Videoen er ferdig!!

  1. Dette så utrolig bra ut Tine!! Klart vi kan få til en trening. Det er faktisk ikke så lang avstand mellom oss nei 🙂 Ikke mye helger og ta av i sept, men i oktiber roer det seg ned, så da får vi finne en dag. Ikke lett for meg og få til noe midt i uka. Barn og greier vettu 😉

  2. Tusen takk folkens:) trenger vel kanskje ikke si at jeg gleder meg vilt til å konkurrere igjen! Men ¨nå skal det trenes skikkelig først;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s