Hjem » Uncategorized » Dagene flyr!

Dagene flyr!

Jeg er ikke i særlig blogge humør om dagen, men det skal da komme noen innlegg i løpet av uka. Vi er godt igang med trenings opplegget vårt, og det er faktisk veldig ålreit å ha det sånn som nå. Ingen nøling om hva jeg skal trene på, og hvordan jeg egentlig vil at ting skal se ut. Vi er nå inne i uke 2, og denne uken skal vi få til alle dagene og alle øvelsene. Jeg måtte hoppe over en dag og en øvelse en annen dag pga tid og annet tull, men det skal ikke skje mer nei!

Kip er bare utrolig glad i å trene, og stråler med en gang vi gjør noe. Og det er jo så gøy!!:) Det har ikke blitt noe mer neseprøve trening, men i morra skal vi prøve igjen. I morra er det trening i Kongsberg med masse forstyrrelser.

Solo får trene smått på innsitt, litt fvf og sitt/dekk og bli + alt det andre tullet han kan ;o) Nå kan han gå ca 1-2 skritt fvf uten særlig hjelp, men vi tar det så smått som bare det. Det blir nok ikke noe utstilling på han framover, kanskje på november utstillingen til Kongsberg, også juleferie derfra.

Har fått testet videokamera og det funker veldig bra, men det er ikke lett å filme selv når man trener. Så langt har det bare blitt en liten film av rute sending, skal se om jeg får lagt den ut snart! Bare vi får nett på den splitter nye bærbare pc’n våres, det er nemlig noe galt med nettet her hjemme:/ Og typisk så skjer det bare med vår pc, og ikke de 2 andre i huset. I morra kan det hende jeg får filmet masse mer, og planen er å ha med videokamera på kurset i okt. for å få med mest mulig og se hvordan vi gjør ting ;o)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s