Hjem » Uncategorized » Gjeting!

Gjeting!

Idag var vi på Konnerud for å gjete. Jeg var veldig spent på hvordan Kip ville funke, det er jo tross alt lenge siden vi gjeta sist (i høst). Han funket kjempe bra og husket alt fra i fjort. Noen ganger kokte det i toppen, men det gikk kjempe bra på slutten. Fikk sendt han fra noen meters avstand også. Han la seg mye kjappere på min kommando denne gangen. Vi sleit så med det ifjor.

I økt 2 presset jeg Kip en del vekk fra sauen for å få større avstand. Dette funket utrolig bra, og avstanden blei kjempe fin. Kip går veldig fint bak sauen og flytter seg selv hvor det trengs. Han går litt for fort og da kommer han litt for nærme, men det skal vi nok klare å fikse! Han var litt tregere på liggen denne runden, men på siste utsending la han seg med en gang! Da ga vi oss for idag:)

Gikk en liten luftetur etter treninga og Kip fikk bada litt også. Blei kjempe glad for at Kip funket så fint, og siden vi skal trene litt før kurset i uke 28 kan det hende vi kan prøve oss på gjeterprøven de har der:o) Det hadde vært innmari morsomt!

Mer gjeting blir det til torsdag og muligens fredag. Imorra er det lp som står på planen og et besøk til oppdretterne til Solo.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s