Hjem » Uncategorized » Lydighet og agility trening

Lydighet og agility trening

Igår fikk vi trent en god of fin økt med lydighet i hagen. Fikk bare trent litt på søndag, ellers har det ikke vært noe trening siden onsdag. Men det har blitt en god del med tur og begge bikkjene har kost seg.

Solo har begynt å bli et monster av en puff. Jeg kan ikke si han ligner så mye på rasen sin, for han elsker å løpe på tur og begynner å bli ganske så rocka i toppen. Eller det har han vært en stund=p Han er super kul og har nå begynt å trene smått på lyidghets øvelser han også. Glemmer at han er ung og ikke vandt til å bli trent, så jeg har dratt treninga litt for langt noen ganger. Men har nå finni en god rytme som vi skal prøve å følge. Han lærer fort og syns det er gøy så lenge det ikke går for lang tid. Han har fått en hjemmelagd leike, som jeg håper vil få opp kamplysten på ukjente steder også. Men jeg har en liten plan så vi får se hvordan den går;o)

Vi var i Kongsberg igår og trente agility. Kip gikk veldig fint, men det kom noen fører feil fra meg. Men de lærer vi jo av.. Heldigvis:o) Vi trente på felt hindrene, slalom og fremadsending. Kip har en helt syk fart og det er vanskelig for meg å holde følge. Ikke minst er det vanskelig å løpe når jeg SKAL løpe, men det kommer vel sikkert etterhvert. hehe

Neste gang skal Solo får prøve seg¨på agility også. Trur han kan få glede av dette, han er super kjapp og utrolig spretten. Igår på treninga forsvant han nesten over lengde hoppe, så det virka ikke som han var noe redd for det hinderet. Jeg gleder meg til å trene han!

Vi gikk en tur med Thea og My etter treninga. Solo og My fant tonen skikkelig, de løp etterhverandre og hadde det super kult. Det er godt for Solo å finne seg noen leike kamerater også. Kip var som anlig veldig asosial, men pinnene fikk gjennomgå.

Nå er det ikke lenge til vi reiser på samling!!! Jeg reiser tidlig torsdags morgen, i håp om å finne fram.. Vi skal gå uoff. stevne, som blir utrolig spennende. Jeg skal legge en slagplan for dagen, som jeg SKAL følge og håpe jeg kan gjennomføre stevnet bedre, så Kip føler at han kan gjøre som han pleier på trening;o)

Reklame

En tanke om “Lydighet og agility trening

  1. Jeg vet ikke hvordan vi skal finne frem jeg heller. Regner med at bare vi kommer oss til Tvedestrand er det vel noe der man kan spørre. Vet jo at vi skal til videregående skolen der, så det kan vel ikke være så vanskelig håper jeg 🙂
    Nå gleder vi oss skikkelig!!!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s