Hjem » Uncategorized » Oppdatering

Oppdatering

Det er en stund siden siste oppdatering, men vi trener å trener. Forrige tirsdag hadde Kristin Gudem teori kvled for oss i Kongsberg hundeklubb. Det var veldig interessant.

Vår følelsen er kommet for fullt, man kan finne treningplasser uten snø og is til og med! Jeg skal begynne å hjelpe «onkelen» min i lydighet, han skal konkurrere i Mjøndals hallen i begynnelsen av april, og trenger hjelp. De i klubben hans er ikke særlig flinke til å komme med nyttig info ang. konkurranse. Så jeg skal prøve å ta meg av den biten og få de inn på riktig spor så de kan komme et stykke på vei.

Kip fungerer veldig veldig bra om dagen. Vi jobber nå mot neste stevne som blir i begynnelsen av april. Trener ikke bare på de øvelsene i kl 3, men også  de i Elite. Igår fikk han en flott fellesdekk med helt fremmede hunder, en fører feil på slutten førte til at Kip kom løpende mot meg. Men jeg veit han ligger ellers, og dette var jo tross alt helt og holdent min feil.

Idag trene vi med Thea og My. Etter en økts trening kom det et jente fotball lag, vi blei ikke jaget vekk og trente ved siden av. Kip taklet dette super bra, han låste ikke på ballene og fulgte ikke med på jentene en gang!! Han var litt tent på treninga idag, men gikk veldig bra fvf til å være høy. Å sitte ved holdt har forsvunnet ut av Kip sin hukommelse den siste tide, så vi må konsentrere oss en del om holdtene. Men idag satte han seg hver gang.

Fikk sendt 2 ganger i ruta, en gang venstre og en gang høyre. Satte opp bånd rundt ruta og fotball jentene trente, men dette stoppet ikke Kip. Han fløy med stoor fart rett inn i ruta begge gangene! Prøver å jobbe opp sitt under marsj, rumpa hans synker nedi bakken mens resten av kroppen er skeiv. Men det kommer seg nok med mer trening.

Apport dirrigering trente vi på, sendte begge til begge sider og det gikk kjempe bra. Kastet også metall apporten, der var farten ut og inn + innsitten kjempe fin. Innkallingen med stå var drit BRA idag!

Rekkefølgen på disse øvelsene er ikke helt riktig utifra hvordan vi trente. Alt i alt en kjempe bra og effektiv treningsdag

En tanke om “Oppdatering

 1. Heisann!
  Høres ut som om Kip går supert for tiden! Så moro!
  Hvor finner du treningsbaner uten snø og is?? Iallefall ikke i Kongsberg!
  Men…føret på banen på hundeklubben er litt bedre. Enkelte glatte steder, men helgens mildvær og snøen i dag har hjulpet på, så vi kan iallefall bevege oss normalt utpå der 😉
  Kommer du på kurset i morra?

  Eva

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s