Hjem » Uncategorized » Trening og atter trening

Trening og atter trening

Vi trener som aldri før og gleder oss til helgen! Føler vi har begynt å få fvf på skikkelig gli nå, mangler bare den dumme teite umulige neseprøven (fy, skal ikke si at ting er umulige!)… Det blir så spennende å se hvordan Kip går i bø, selvsagt hvordan jeg kommer til å oppføre meg også. Vi skal gå rett ved siden av ag ringen, det i seg selv er en stoor konsentrasjons utfordring. Men vi klarer oss nok, må bare mer trening til:)

Solo sine tenner er på rett kjøl om dagen, men ikke 100% enda. Så det er uvisst om han skal stilles på søndag. Han blir med likevel, god miljø trening. Føler ikke at jeg burde stille han siden tenna ikke er helt på plass, og det er påmeldt sinnsykt mange så vil heller ha blå sløyfa på en liten utstilling, hvis det er den vi hadde fått. De har i hvertfall kommet seg enormt mye den siste mnd, så jeg håper såå mye at de skal komme riktig! Han er et prakteksemplar i gemyttet hvertfall, ingen tvil om det:)

I kveld er det igjen duket for trening. Kun en dag fri har det blitt denne uken, lørdag blir det fri og muligens fredagen. Siden han har vært så gira som jeg nesten aldri har sett han før for å trene, er det muligheter for at det blir en kort og morsom økt på fredagen:)

Lykke til alle sammen i Bø, treffer nok på noen kjente også! Snakkes etter Bø med resultater

2 tanker om “Trening og atter trening

  1. Hei!
    Ser dere ligger skikkelig godt an i løypa frem mot Bø! Så bra. Her er det minimalt med trening, da vi uheldigvis har blitt rammet av influensaen og ligger rett ut. Miro kjeder vettet av seg. Korte turer er ikke en god «oppkjøring» mot stevnet. Jaja…vi får ta det som det kommer, vi vet jo vi har mere å trene på uansett, så forhåpningene var ikke så store i utgangspunktet. Dere får ta på dere oppgaven og forsvare «gjengens» ære dere da 😉
    Vi sees til helga! Vi har startnr 6.
    Klem Eva og Miro

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s