Hjem » Uncategorized » En dårlig dag

En dårlig dag

Idag har vi trent neseprøve inne 2 ganger. Ingen feil! 🙂 Skal prøve å få trent denne masse så det kommer noe mer fremgang.

Avtalte å trene med Thea idag kl 5 på skolen. Kjørte forbi der tidligere idag og det så forholdsvis glatt ut, og det stemte når vi kom dit. Men det er et sted under taket der som det går an å trene på. Så vi endte opp der. Fikk ikke trent noe fartsøvelser, for Kip er litt for rask til å gjøre det på mur/flise underlag syns jeg.

Vi begynte med fellesøvelser. Sitten gikk kjempe bra idag, han satt rett opp og ned til vi var ferdige! Syns dekken gikk like bra, eneste minus der er neddekket. Kunne fått et bedre et, men det får vi bare trene på.

Begynte å trene fvf etterpå, det var ikke noe særlig fart eller glød i Kip idag syns jeg. Og da gikk det ikke så bra, men vi fikk da til noe. Prøvde med litt avstand, kanskje han fikk litt mer gnist av det. Men nei, ikke noe særlig mer. Fikk bra stå fra dekk, og stå fra sitt måtte jeg hjelpe til ellers kom frambeina framover. Oppsittet var tregt og resten så der.

Prøvde med litt mer fvf, da kom halen hvertfall. Syns det gikk litt bedre, og vi fikk til noe mer. Men det var ikke på topp. Trente på opptak av apporten og innsitt med apport i munn. Syns det gikk bra, hadde ikke noe særlig med fart men det ordner seg.

Sitt under marsj var neste øvelse, trur han satte seg litt tregt. Thea så når han satte seg så han fikk løpe til ballen. Vi trente på dette seinere også, og da fikk jeg til noen litt kjappere. Mens My fikk trene innkalling og avstand, fikk Kip trene på dekk med hodet ned. Og det var ikke så lett nei. Ballen som My får hente vil han så gjerne ha også! Hodet glapp opp innimellom, men syns han var veldig flink. Det er tross alt lenge siden han har fått den type forstyrrelse på dekken. Han ble hvertfall super fornøyd når han fikk ballen sin:)

Alt i alt, Kip hadde en dårlig dag og min var ikke helt på topp den heller. Vi fikk til noe bra, og det er jeg fornøyd med. I morra står Kongsberg for tur, og da håper jeg på mer treningsvilje hos begge. Da skal Solo også få være med.

Gikk en tur med begge bikkjene når jeg kom hjem, og de koste seg masse! Det var lettere å gå på jordene idag, men Solo datt enda igjenom. Når han kom i gården og inn så tok han helt av. Sikkert deilig for han å få løpt ordentlig også.

En tanke om “En dårlig dag

  1. Sånne dager er noe ordentlig dritt! Men vi har dem vel alle sammen innemellom, men verden «raser» litt;) Neste gang er det full fart igjen. Virker som om hundene har dårlige dager av og til, og hvert fall Timmy leser meg og merker med en gang hvis ikke jeg er meg selv.

    Hilsen fra «oss som også må få starta KL 3 snart» 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s