Hjem » Uncategorized » Hund 07

Hund 07

På fredags kvelden reiste jeg med Thomas til Stockholm. Vi var framme ved halv 6 tida på morgenen og da var det bare å vente til vetrinærskjekken åpna. Vi måtte stå i en ganske lang kø for å få sjekke bikkjene, men det gikk ganske fort. Hunden som jeg gikk med inn dro noe verre, enda verre enn Kip og da lurer jeg på åssen en schæfer hanne drar!

Fikk sett litt inne og hilst på de kjente som var der:) I schæfer ringen tok Thomas og de to junior titler, 2 beste hannhund også husker jeg ikke resten:p I oppdretter gruppa måtte jeg (!) av alle mennesker gå med hun tispa jeg gikk med inn idag. Joda, det gikk da bra og vi vant over den andre schæfer oppdrettern som igjen betydde at jeg (!) måtte gå i storringen. Jadda.. Vi måtte vente fra rundt 1 til 5 for å stille der, og jeg brukte tida på å se på at Maren, Trine og Elisabeth stilte bc’ne sine. Det gikk jo veldig bra;) Så vandret jeg bort til alle standene med opdretterene til Solo og Thomas for å handle litt hundeting. Fant heldigvis det jeg skulle ha untatt barbermaskin til Solo. Han fikk et fint enkelt svart diamant halsbånd, børste og olje til pelsen. Til Kip fant jeg ingenting, syns de ikke hadde sånn kjempe mye man kunne si «wow, det MÅ jeg ha» om. Men jeg fikk da brukt noe penger;)

Kjente at beina mine skjalv noe når vi sto i oppsammlings ringen i vente på å komme inn i storringen. Dommeren var ikke så interessert i å se på schæferne. Hun jeg gikk med begynte å syns at dette var noe skikkelig tull og var ganske sliten trur jeg. I starten når vi skulle løpe inn ville hu ikke gå, men vi fikk da løpt rundt der. Vi kom ikke videre, men det hadde vi vel skjønt allerede. Alt i alt en flott tur!!

De siste dagene har vi ikke gjort stort, har gått litt turer også lærer bikkjene noen triks inne. Skal se om jeg ikke får trent litt lp i morra, men nå begynner forkjørelsen å komme. Håper virkelig den forsvinner like fort som den kom!!

Reklame

En tanke om “Hund 07

  1. Hei og takk for sist ;o)

    Gratulerer med Schäferne,moro når det går bra vettu ;o)

    Teja er her hun og det blir hun så lenge ingen dukker opp å maser seg ihjel om å få kjøpe/ha henne på fôr…..Bare si ifra når du flytter for deg selv så kan vi snakke om det da.

    Klem Elisabeth

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s