Hjem » Uncategorized » Lp trening og ny inspirasjon

Lp trening og ny inspirasjon

Idag skulle jeg egentlig trene med Thea på fotballbanen nedi sentrum. Men slik blei det ikke, hunden hennes hadde blitt sjuk. Emilie var der nede fra før av, så vi dro ned og skulle trene litt. Lot alle 4 bikkjene løpe før vi begynte og Solo var ikke redd for bikkjene til Emilie i det hele tatt! Løp alt han kunne og koste seg skikkelig, når det ikke skjedde noe (når de andre 3 lå og venta på å løpe), begynte Solo å bjeffe og hoppe på Kip for å få oppmerksomhet:p Han er rar han der, og type «bc» gal er han blitt også! Så han er akkurat sånn jeg ville ha:) 

Trente masse på fvf idag, den var ikke bra! Kip ville heller leike med Lucie og Scott, og han gikk for langt frem. Skal prøve noen ting vi fant ut i går å se om det hjelper:) Fikk til noe bra, men er en del igjen. Så trente vi litt på sitt under marsj, noen var fine andre var litt treige. Han var litt langt fremme her også, men fikk han litt tilbake.

Emilie la ballen i ruta for meg og jeg satte Kip ved kjegla. Glemte å spørre han hvor ruta var, så han skjønte ikke stort når jeg sa «ruta». Når jeg spurte han løp han rett i ruta! Tok en gang fra venstre også og det gikk like bra:) Avslutta idag med neseprøva. Fikk mange bra søk og la pinnen nærmere og nærmere haugen etterhvert. Han tok også noen feil idag, også pga konsentrasjons vansker.. Scott til Emilie gjorde dette innimellom også, men det kommer vel etterhvert tenker jeg..

Trente litt sitt med Solo også, og litt innsitt men han var veldig teit og da ga vi oss på en fin en. Er ikke no vits å trene da, hvertfall ikke når jeg ikke har såå kjempe mye av tålmodighet. Til slutt fikk alle 4 løpe og kose seg igjen!

I går kveld fikk jeg veldig inspirasjon fra Silvia Trkman sin hjemmeside. Masse bra filmer av både ag og triks. Og ikke minst mye bra info om litt forskjellig. Det sto der at hu lærte hundene sine så mange triks hu kom på for at de skulle syns det var gøy å jobbe med henne. Og at det skulle lære seg å bruke hodet og kroppen. Syns dette var genialt, og det er faktisk sånn at man kan tenke dette selv! Så nå har jeg begynt å lære mine 2 litt morsomme triks, Solo syns det er kjempe kult og Kip syns dt er så der. Men håper Kip kanskje syns det er mer gøy å trene med meg, om han får gjøre litt mer morsomme ting isteden for all denne pirkinga på lydigheta.

Begynte å lære Kip å stå på to, tok fram bukkinga igjen og snurre til begge sider. Stå på to tar nok lengst tid, men han har begynt å skjønne tegninga. Han holder seg fast i handa mi enda, og den så ikke ut etterpå pga de negla han har på sida av beina. Merka at han blei skikkelig sliten av dette, trur han syns det var litt gøy også:) Solo fikk trene på å stå på to, detta gjør han litt innimellom også. Ligge med hodet ned, snurre til begge sider og gå bak. Han syns det er veldig festlig og gjør litt av de forskjellige tinga når han vil ha litt av maten min. En skikkelig luring er han!

Til helga skal jeg til Stockholm med Thomas og familien hans. De skal stille schæfere på den store utstillinga der. Møter også oppdretterne til Solo, de skal også stille:) Også er det sikkert masse fint å kjøpe!! 🙂

Reklame

En tanke om “Lp trening og ny inspirasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s