Hjem » Uncategorized » En ny gjeterhund?

En ny gjeterhund?

Jeg mistenker Solo for å være en gjeterhund i kineser puff forkledning.. Når vi går tur, eller når gutta er ute å leiker på plenen, legger Solo seg ned og «gjeter» Kip. Når Kip kommer litt nærmere hopper hårdotten avgårde etter han. Det er ganske morsomt å se på og rett og slett snodig! Du ser liksom at han låser på en måte. Har heller aldri sagt at Solo er smart, så det ligger vel her:p Men morsom er han da, gir meg mange gode lattere i løpet av dagen.

Idag sto jeg opp tidligere enn de forrige dagene. Vi skulle trene mens det enda var lyst! Snøen hadde lagt seg på bakken i løpet av natta/morgenen og det så riktig så fint og koselig ut.

Trente på ruta, stå under marsj, hopp apport, fvf og neseprøva. Tok ruta 3 ganger idag, 1 fra høyre side og 2 fra venstre. Han løp rett ut, men fant ikke ballen med en gang på alle forsøka. Men ellers var alt veldig bra idag!:) Stå under marsj tok vi to ganger og det var bråstopp hver gang! Her så han heller ikke ballen som lå bak. Mulig det var fordi snøen satte seg lett fast på denne nye ballen.

På hopp app. blei det mest terping på opptaket. Og litt innkomsten. Lenge siden vi har gjort denne øvelsen og Kip glemte å hoppe tilbake 2 ganger. Men det gikk bra etter litt hjelp;) Det var litt mer tull på fvf idag. Han gikk litt langt fram i begynnelsen, men fikk vekk det. Kip var egentlig litt ivrig, og det var nok derfor han kom litt langt fram. Hadde litt skjeve sitter i venstre og høyre vendinger. Men det kom mye bra i de også! Hjalp han litt på å gå bakover og han flytta seg fint. Forflyttningene til sidene var veldig fine idag, spesielt høyre. Fikk belønna marsjen en del på slutten:) Kip har begynt å bite mer og dra mer etter jeg kjøpte biteskinnet. Han syns det er super kult og har begynt å riste det litt også! Det er supert, han som har dratt ganske dårlig.

Til slutt tok vi neseprøva. Fikk til mye bra og han hadde mange fine søk. Men når gutten ikke konsentrerer seg, ja da plukker man feil pinne da.. Raringen.. Det virker nesten som han bare plukker og ikke tenker over hva han skal eller gjør. Fikk da til mye og det er bedre enn det noen gang har vært. Regner med at dette tullet forsvinner.

 Mens vi holdt på med neseprøva fikk mamma besøk av Hege. De skulle gå tur med bikkjene og jeg slang meg på med begge mine. Kip gikk løs hele veien, mens Solo måtte holde seg i bånd på den mest traffikerte veien. Etter det gikk han løs også! Solo syns portisene til Hege var kule egentlig, så ikke at han var like skeptisk til disse i starten:) Kip var aktiv med pinnene sine idag, og kom titt og ofte innom med en ny en som han skulle vise fram. Den skal gjerne bli kasta også! Når Hege og mamma slapp sine løp alle 6 bikkjene og koste seg masse! Vi gikk en ganske lang tur og når vi kom hjem hadde Solo fått litt snøballer i pelsen. Men putta han i dusjen og da forsvant de.

Reklame

En tanke om “En ny gjeterhund?

  1. Fint å lese at dere er godt i gang med treninga! God jul og lykke til med sessongen 2008;O)
    Hilsen
    Jannicke, Titti og Tapper

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s