Hjem » Uncategorized » Endelig litt trening

Endelig litt trening

Idag tok jeg meg tid til å trene Kip igjen. Etter den siste eksamen til uka blir det endelig tid til trening oftere enn de to siste ukene.

Gikk bare ut i hagen i dag. Der trente vi på fvf, innsitter, neseprøve og ruta. Fvf’n gikk veldig bra idag, var et par ganger han ikke hang med i begynnelsen men han gikk veldig bra! Syns han går på riktig plass så å si hele tida nå:) Flott kontakt har han for tida også.

Hjalp Kip på innsittene til og begynne med, men så gjorde han det flott selv på slutten. De var raske og fine!

Det er ca 2-2,5 uke siden vi trente på neseprøva sist. Var ganske spent på den idag. Han begynte med å ta riktig (la den et stykke fra resten av haugen), men etter 4-5 ganger plukka han feil 2 ganger på rappen. Men så tok han riktig hver gang. Gjentok det et sted mellom 10-15 ganger og de 3 siste hvertfall søkte han litt på de andre også. På den siste søkte han kjempe flott! Ser ut som denne kommer seg, får håpe den sitter så vi kanskje kan starte på NKK Bø i feb.

Ruta ja… Den gikk fint den første gangen, så begynte han å rote veldig. Han mente ruta var et helt annet sted enn der den var sist. Jobbet intenst med å få en fin rute. La ballen/filla så han ikke så det hver gang, men jeg måtte stelle meg et stykke nære ruta så han ikke skulle løpe feil. Av en eller annen grunn trudde han at jeg skulle si stå eller kaste ballen til han bak så han bråsnudde og sto som en gud inni ruta. Prøvde å få han lenger ut så han fant ballen sin, men da kom han bare til meg. Hjalp han mer og så kom det en fin en! Bytta plass fra venstre til høyre side og sendte han. Neida, dette hadde ikke hatt no virkning oppi hjernen til lille Kip. Så var det på’n igjen med hjelping. Fikk det så til etter noen forsøk og da sto jeg nærmere Kip igjen. Ser at denne har forsvinni litt ut av humkommelsen i ferien og vi må nok trene myye på denne framover. Men klare det, ja det skal vi;)

Avsluttet med enda litt mer fvf og ville belønne marsjen. Han begynte å låse litt, men jeg fortsatte å legge inn mye vendinger og når han ga seg belønna jeg marsjen igjen. Det gikk veldig bra og han er kommet seg enormt mye siden i våres!=D

Tok ut Solo litt og trente sitt og litt insitter. Han fikk det bra til, men liker ikke helt å gå bak beina mine og tilbake. Og han syns det var litt skummelt når Kip slang treet sitt mot meg og da jeg blei litt sint. Men det kommer seg nok og vi trener litt nå og da inne. Han har fått en del tenner nå og blir spennende å se om hjørnetenna setter seg på riktig plass, for nå står de litt rart. Men han er ikke ferdig med å få nye tenner enda, så det vokser vel litt fram og tilbake.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s