Hjem » Uncategorized » Lier med Elisabeth

Lier med Elisabeth

Solo fikk være ute litt før vi begynte å trene idag. Elisabeth skal starte til helga så vi skulle ha en siste felles trening før søndag.

Vi tok 2 fellesdekker idag. Kip sitt første neddekk var helt greit. Lå nede med hodet hele tiden. Elisabeth lurte på om jeg kunne ta et oppsitt mens Guess skulle ligge og det var suupert! Det andre neddekket var mye bedre, men hodet treigere ned. Her lå han nok med hodet oppe litt før jeg så det. Han lå litt med hodet ned til vi gikk og avsluttet øvelsen.

Kip var førstemann ut og vi begynte med fvf. Igår peip han på fvf og det har han ALDRI gjort i hele sitt liv. Idag gjorde han det samme og vi fant ut at han blei litt engstelig. Altså jeg må belønne litt mer og være mer klar når jeg sier bra til han. Han gikk veeldig fint idag, noe rusk men ikke mye. Vi gikk også ganske lenge og gjorde mye forskjellig og den første starten var fin idag også!

Prøvde sitt under marsj idag og jeg må bruke mer normal stemme skal han få til en bra sitt. Fikk det så til noen ganger:)

Så tok avsluttet vi med ruta, sendte en gang fra høyre side og en gang fra venstre side. Idag var ruta kjempe fin:) Hjalp Elisabeth på slutten og Kip fikk bare denne ene økta idag. Men var veldig fornøyd så det gjør ikke noe.

Et lite bilde av Solo til slutt:

Tatt av Tine Therese og redigert av meg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s